Campaigns: Eventyret fortsetter

Fra Inner Sea
Gå til: navigasjon, søk

I løpet av natten observerte Eladan igjen noen flyvende skikkelse i luften som fløy sørøstover, men han valgte å ikke informere om dette neste dag. Etter litt att og frem valgte vi å undersøke de siste rommene og gangene i templet før vi ønsket å reise videre mot sørøst. Inne i gangene fant vi igjen flere skjeletter og vandøde som vi tok livet av. Vi kom også over noen frosker som angrep oss og som vi drepte, men de små var noen små luringer som forsøkte å forgifte oss hele veien. Etter at vi var ferdig med å undersøke resten av gangene valgte vi å reise mot sørøst og mot en liten by som vi hadde sitt tidligere her.

Eladan fortalte da etterhvert at han hadde observert noe stort flyvende som hadde flydd i den retningen i løpet av de tidligere nettene, men at han ikke hadde klart å identifisere hva det var. Av den grunn valgte vi å slå leir for natten et lite stykke i fra byen i skjul i skogen. I løpet av natten ble Macarius oppsøkt av en av disse flyvende skapningene og vi ble bedt om å fylle med dem. Etter en kjapp konferering i gruppen, valgte vi å følge etter og vi møtte tilslutt på lederen som presenterte seg som Balimax. I løpet av samtalen med denne Balimax fikk vi vite at de opprinnelig hadde blitt drevet ut i fra Chelix og holdt nå til her i ruinene. De var også av rasen strix og som et er dyr med vinger og ben, de lurte også på videre om vi kunne hjelpe dem med et problem angående edderkopper og vi ville da få noen skikkende stener i belønning for dette. Vi svarte at vi ønsket å hjelpe dem neste dag og tok så kvelden.

Neste dag bar det tilbake til Vargheimr og mot det stedet som vi hadde observert endel spindelvev tidligere. Da Macarius prøvde å slå seg igjennom noe av spindelvevet virket det som om dette angrep han og han tok noe skade av det. Lengre inne ble vi angrepet av en stor og en liten edderkopp som Cassandra stortsett tok livet av alene. Etter dette fant vi noen edderkopp egg som vi tok med oss og reiste tilbake til strixene som takken for hjelpen og som gidde oss de skinnende stenene samt tre blodstener som lovet og en ring til Eladan som et bevis på hans vennskap med strixene. Etter dette tok vi kvelden og strixene lovet å holde vakt i løpet av natten.


Campaigns
Eventyret begynner * Jakten på en dvergeskatt * Eventyret fortsetter * Tilbake til Falcon's Hollow * I Falcon's Hollow * Oregent * Forberedelser til forsvar av Oregent * Etterspill I Oregent * Veien til Almas * I Almas