Campaigns: Forberedelser til forsvar av Oregent

Fra Inner Sea
Revisjon per 25. des. 2013 kl. 18:04 av Erlend S. Nicolaysen (diskusjon | bidrag) (Ny side: == Forberedelser til forsvar av Oregent == === Fredag 19. Gozran === Elsbet RegereMidt på natten hjemme oss Macarius ble vi plutselig ve...)

(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Gå til: navigasjon, søk

Forberedelser til forsvar av Oregent

Fredag 19. Gozran

Elsbet Regere
Midt på natten hjemme oss Macarius ble vi plutselig vekket av noen hard dundring på døren. Det viste seg seg å være Elsbet Regere som hadde kommet i fullfart i fra Olfden. Hun var meget bekymret over de opplysningene som vi hadde kommet med nærmere opplysninger angående størrelsen på teltene mente hun at de kunne være minst 500stk i tilegg var heller ikke byens forsvar allverden. Bymuren hadde endel sprekker etter jordskjelvene som hadde vore i byen og byens soldater besto for det meste av en milits. Eagles Knights var heller ikke i umiddelbar nærhet ellers så mente hun at det kanskje kunne være et forsøk å få med seg druidene i druidesirkelen på vårt lag og vi fikk også et skriv med hennes stempel og underskrift om at hun ville satse hele sin politiske prestisje på å få byen til være med på plante ny skog rundt byen. Ellers kunne hun også ønske at vi undersøkte ryktene angående heksene i fjellet nord for byen, men hun mente at vi ikke hadde tid til å gjennomføre begge disse oppdragene.

Ellers så lovet vi henne at vi skulle være med å forsvare byen dersom det ble ett angrep på byen. Vi skulle møte henne kl 0800 om morgen for å informere om hva vi ønsket å gjøre og legge en plan for hvordan best forsvare byen mot et eventuelt angrep.

Kart over området Nord-Vest for Oregent

Lørdag 20. Gozran

Under frokosten informerte Macarius familien hans om det kanskje ville komme ett angrep på byen regissert av Guillack familien. Faren lovet å passe på familien og sa at det hadde en kjeller som de kunne forskanse seg i dersom det trengtes. Etter frokosten fordelte vi pengene helt tilbake i fra 14. Gozran og og vi la også av en lik del til de som ikke deltok på frokosten.

Ca kl 0800 møtte Macarius, Farshad og Eladan Elsbet Regere og vi fikk informere henne om at vi ønsket å undersøke muligheten med å få med oss druidene til å hjelpe til med å forsvare byen. Ellers kunne Elsbet si at hun reknet med at de hadde omlag 30 paladiner, 150 byvakter og 50 soldater til rådighet til forsvar av byen. Ellers var ett av de svakeste punktene i bymuren litt nord for vestporten. Videre ble vi enige med hun om at hun skulle sende en beskjed via en fugl til oss når hennes FOP observerte troppene ca 1 dag i fra byen, slik at vi da hadde mulighet til å komme oss tilbake til byen. Vi ønskt også få tak i en ny fjær til å sende en beskjed og vi fikk lov til å kjøpe en på hennes regning. I magiker butikkene kjøpte vi da en av disse fjærene samt noe mer før vi reiste ut av byen etter at Eladan hadde fått kjøpt seg en kamptrent ridehest.

I løpet av natten til 21. Gozran observerte Farshad noen gobliner med hunder ett stykke i fra leiren og han vekket de andre. Da goblinene ikke så ut til å ha oppdaget oss, valgte vi å ikke angripe dem.

Søndag 21. Gozran

Tidlig søndagsmorgen oppdaget Macarius de samme goblinene igjen, men han valgte å la de andre sove videre og med vaktsomt blitt såg han at goblinene gikk forbi leiren. Etter å ha ridd en stund videre kom vi endelig frem til en åpning i skogen og her ble vi møtt av flere dyreskikkelsere som spurt oss om hva vi gjorde her. Vi fikk informert om at Taseira hadde sagt at de holdt til her og at vi var her i oppdrag for Oregent. Vi hadde også med oss brevet i fra Elsbet med informasjon om at hun satte hele sin politiske prestisje på spill for å få Oregent til å være med på å plante ny skog der en hadde hogget den ned, dersom druidene lovet å hjelpe til med forsvar av byen. Reisefølget lovet også å se til at dette ble gjennomført dersom de hjelpe til. Druidene lovet å hjelpe til dersom vi beviste for dem at vi kunne overleve ute i villmarken og de ønsket at vi skulle gjennomføre en test. Vi lovet å gjennomføre denne testen og vi fikk de også til å undersøke litt om hvor eventuelt heksene oppholdt seg oppe i åsene. Testen gikk ut på at vi skulle rydde vekk noen farlige planter i en dal et lite stykke i fra druide sirkelen. Videre sa de at vi kunne risikere å møte på: Basidirond, Vegepygmy, Shambling Mound og Assassin Vine inne i denne dalen.

Shambling Mound
Vi hadde ikke gått lenge innover i dalen før vi ble angrept av en Shambling Mound som gidde endel skader til Cassandra og fikk ett godt grep rundt livet hennes. Vi klarte heldigvis likevel å ta livet av denne svære planten. Etter stykke lengre inne i dalen ble vi angrept av en Fungus, Violet som gidde heftige skader til Cassandra og hun fikk også noen store stygge sår der noen av tentaklene til planten hadde truffet henne. Macarius fikk også noen små skader i fra denne planten, men han fikk ingen sår. Vi fant ut at disse sårene hadde ført til at Cassandra hadde mistet noe av hennes styrke og utholdenhet og vi fikk helbredet henne noe fra disse skadene, men ikke alt. Enda lengre inn i dalen ble vi også angrept av det som vi mistenkte var flere Assassin Vine, det tok litt tid å ta livet av disse og det hjalp ikke akkurat at Macarius til stadig bommet på sine slag mot plantene. I tilegg fikk de også noen planter i området til å vokse opp rundt benene til Farshad og Eladan. Da vi ikke kom over flere planter etter å ha godt til enden av dalen valgte vi å returnere til hestene ved inngangen til dalen. Da vi var rundt 100ft i fra hestene kunne vi se flere små grønne skapninger som sto med sine spyd mot hestene og vi stormet av den grunn mot dem. Ettersom Cassandra var blitt rimelig redusert i løpet av dagen og at Macarius ikke hadde så mye helbredelse igjen valgte Eladan å mane frem en krokodille. Denne krokodillen ble sikkert litt forvirret av å ikke finne noe vann i nærheten, men krokodillen slo og bet kraftig i fra seg.
Druiden som fremførte sangen
Heldigvis fant vi ut at hestene ikke var så skadet etter at vi var ferdig med å slå de som vi mistenkte var endel Vegepygmy.

Vell tilbake hos druidene ble vi gratulert at lederen for druidene som presenterte seg som Gazon. Han sa at han var imponert over vår jobb med plantene og at de lovet å stille med 15-20 av deres beste druider til hjelp til forsvar av byen mot at det ble plantet ny skog. De ønsket videre at vi skulle delta på deres fest ved bålet ettersom det nå var blitt kveld og vi takket villig ja til dette. Under festen opptrådte en vakker kvinnelig alv druid med en vakker sang og reisefølget ble vell heller rimelig betatt av denne druiden. Farshad sa at han allerede var opptatt til noe irritasjon i fra Macarius, mens Macarius funderte over hva han skulle gjøre gikk Eladan rett på sak og oppsøkte druiden. De fikk snakket en stund i sammen, men av ukjente grunner gikk tilslutt druiden vekk i fra Eladan og Eladan kom tilbake til de andre noe lettere irritert. Vi fikk også en Rod of silent, lesser (Nivå 3) og en Catching cape, concelment som gaver og vi ble enige om at Macarius skulle følge de utvalgte druidene til byen neste dag.

Mandag 22. Gozran

Etter å en god natt søvn, ettersom druidene holdt godt vakt i løpet av natten. Tok Macarius farvel med de andre i reisefølget som skulle nordover for å undersøke ryktene angående heksene. Macarius fikk seg en god frokost sammen med Gazon og noen andre druider, mens de utvekslet informasjon seg imellom om hva Macarius og druidene visste om styrken som var på veg og om forsvaret til byen. Macarius måtte igjen gi lovnader om at byen ønsket å plante ny skog i bytte mot deres tjenester. Macarius prøvde å se etter den vakre druidene fra kvelden i forkant og oppdaget henne etterhvert sittene ett lite stykke i fra Gazon sammen med noen andre druider, men før Macarius fikk sjansen til å gjøre noe gidde Gazon beskjed om at nå var det tid for å reise og 17 druider og til Macarius store overraskelse ble også den nevnte kvinnelige druiden også med og druidene presenterte seg med flere navn enn det Macarius klarte å huske.

Starten av første ridedag gikk uten problemer, foruten noen forrvirrede blikk i fra noen få reisende på vegen. Macarius prøvde også forsiktig flere ganger å få i gang en samtale med den kvinnelige druiden, men han kom liksom aldri helt inn på ett felles interesseområdet og Macarius fikk egentlig heller en følelse av at hun var litt høy på pæra, men Macarius fikk heller ingen følelse av at han hadde fornærmet henne.

Da det nærmet seg kvelden stoppet plutselig druidene opp og varslet om at de hørte noen ulvehyl i det fjerne. Macarius hadde da ikke hørt en dritt, men nå hørte han noe ulvehyl i det fjerne. Følget reiste seint videre, mens den ene druiden gjorde seg om til fugl og fløy mot lyden. Det tok ikke lang tid før druiden/fuglen kom fort tilbake og varslet om at en ulveflokk på omlag 8stk var på veg mot oss i rasende fart og det kunne se ut til at de var blitt sremt av noe. Druidene ønsket ikke å drepe noen ulver, men vi gjorde oss likevel klar for kamp. Og da ulvene dukket opp kunne vi se at det freste rundt munnen til en del av ulvene og druidene mente bestemt at de måtte ha fått en eller annen for for sykdom. Ulvene angrep så reisefølget i ett vilt raseri, men det ble en heller kort kamp, der druidene gjorde ganske heftig skade, mens Macarius kom litt sent i gang, men fikk tilslutt skadet noen han også. Etter kampen tok druidene seg av de falne ulvene og en av ulvene som ikke var blitt drept klarte de å helbrede og de fjernet også sykdommen som den hadde fått, som viste seg å være rabies før de slapp ulven løst igjen. Da ulven var blitt satt fri sprang den fort vekk i fra reisefølget etter å snust litt på de andre falne ulvene.

Campaigns
Eventyret begynner * Jakten på en dvergeskatt * Eventyret fortsetter * Tilbake til Falcon's Hollow * I Falcon's Hollow * Oregent * Forberedelser til forsvar av Oregent * Etterspill I Oregent * Veien til Almas * I Almas