Campaigns: I Almas

Fra Inner Sea
Gå til: navigasjon, søk

Almas

Lørdag 11. Desnus

Reisefølget kom endelig frem til Almas hovedstaden i Andoran og en følgte Pompados til palasset. Pompados kommer til å ha en samling om 3 dager angående hva en tenker å gjøre videre i forholdet til Cheliax. Under praten med Pompados legger Farshad merke til en finere kledd herremann som virkert til å spionere på gruppen, men han informerte ikke de andre om hva han såg. Macarius hadde et brennende ønske om å få besøke "The Golden Aerie" (Det gylne ørneredet), men han fant fort ut at en ikke akuratt kan besøke det mektige hovedkontoret for Eagles Knights som en eller annen turist. Macarius valgte i stadne å besøke det store biblioteket som nå holdt til i "Golden Cahthedral" og han fant en bok om alle de elleve heltedådene til Iomedae. Eladan og Farshad orket ikke å vente på Macarius så de bgeynte å spør de lokle etter ett godt verthus og blir møtt av en ganske tydelig arroganse, men de får etterhvert anbefalt vertshuset "Det syngende seidel" i teater distrikter og blir her møtt av en hyggelig vertshusholder med navn Rohan Axegem som tlbyr dem meget god mjød fra nord og de hadde også tre ledige rom, men dersom en ønsket et mer fasjonabelt overnattigssted anbefalte han Hotell Pattanello. Vertshusholder saa at det gikk rykter om diverse mord i slumområdet som ikke var blitt oppklart enda.

I løpet av kvelden hadde Macarius en alvorsprat med Farshad og hva de snakket om vet bare de.

Søndag 12. Desnus

Neste morgen oppsøkte reisefølget det lokale tempelet for Iomedae som hadde sitt tilholdssted i et gammelt Aroden tempel. I tempelet fikk gruppen snakket med en eldre mann som sa at han visste at det fantes 2-3 Aroden artifakter og at en av den var i Absalom, og han visste ikke hvor de andre var. Men han mente ogås at akuratt det tempelet som gruppen sto i nå var bygget av Aroden. Gruppen fikk derfor lov til å undersøke akrivet i templet. I arkivet kom gruppen over et skriv soom sa at Aroden hadde bygget dette tempelet rundt en portal som ville ta en tilet annet plan som skulle være den første verden som ikke var berørt av sivilisasjon og på dette planet skulle artifakten Arodens maske befinne seg og denne verden ville nok også bære befolket av feys. Mens en var i arkivet datt plutselig en bok ned fra en av bokhyllene og Macarius la etterhvert merke til at det var market flere rune Arcane mark på flere av søylene i rommet som ledet frem til en skjult dør bak en bokhylle. Etter en heller lengre etisk diskusjon om det var rett eller gale å bryte seg inn gjennom døren gikk gruppen inn og kom tislutt frem til en vegg i bunnen av en trapp med skriften skrevet på Azlantisk "Når månen står på sin høyeste tinde, vil du den første verden finne". Gruppen brukte langt tid på å prøve å finne ut hva dette kunne bety og en fant ut i denne sammenheng at det var forventet å bli fullmåne den 19. Desnus, men en lurte også på om månen skulle så i en viss posisjon i forhold til tempelet eller Den gylne katedral og kanskje kunne det også være med den høyste toppen i området. Det hele endte med at trioen rei ut til den høyeste toppen i omrpdet, Sukkerfjellet men fant ikke noe av interesse her.

Mandag 13. Desnus

En brukte stortsett hele foremiddag til å kjøpe og selge diverse gjenstander hos handelshuset Knick Nack i merkantile distriktet. I butikken til Knick Nack kom vi også i snakk med tjenestepiken Putrella. Mens vi var å handlet oppdaget Farshad etterhvert Hermina og Darwin som også var ute å handlet. En undersøkte så om en fant noe mer om det andre planet som Aroden skulle ha gjemt artifakten på. Dette planet blir kallet for "Den første verden" og er nesten helt uberørt av sivilisasjonen med masse livlig natur. Med masse store skoger og trær. Det finnes noen steder som linker de to ulike planene sammen. Dette er også hjemplanet for feyene og gnomene, men gnomene er blitt utestengt fra dette planet og feyene kan reise mellom de ulike planene. Planet har også en metafysisk tid.

Etter å ha handlet ferdig fikk vi audiens hos major Paldus i sørbyen som kunne informere om at det hadde vært en økning i forsvinninger og maltrakterte menneskelik i slumområdet. De fleste var drepte var voksne mennesker og den siste var blitt funnet drept oppå et av hustakene i sørbyen. Han sier at det er snakk om så mye som 30 - 40 forsvinninger og de har funnet 17 lik til nå. Ved nærmere undersøkelse av likene finner får en et inntrykk av at likene er blitt angrepet av flere ulike skapninger. Da vil var ferdig oss Paldus ble en oppsøkt av Karl Tvetunge som sa at han representerte et tyvelaug og de var interessert i å betale oss 10000 gull dersom en ville hjelpe dem med å undersøke en varehus som var blitt angrepet. Han fortalte videre at de hadde sendte flere personer tidligere for å undersøke det hele, men ingen av disse var kommet tilbake. Vi undersøke så varehusene i varehusdistriktet nærmere og Farshad fant etterhvert noen blodige klær på et av takene. Inne i dette varehuset ble vi etterhvert angrepet av tre monstre der de også fløy opp og veltet endel av hyllene i rommet. Etter at en hadde drept monstrene ved reiret deres fant vi tre døde personer som så ut til å være summonere og Eladan mente av monstrene kunne ha vært eideloner som var blitt fanget på dette planet og dermed også hadde blitt galne.

Utbytte

 • 2 amulet of natural armor +1, Dragutin og solgt
 • 2 headband of aluring charisma +2, Eladan og solgt
 • 2 cloak of resistanse +2, Solgt
 • 2 ring of protection +1, solgt
 • 2 masterwork light crossbow
 • 2 masterwork long spear
 • 1 scroll of force, Eladan
 • 1 cloak of resistance +1, Solgt
 • 1 hat of disquies, Darwin
 • 1 Headband of aluring charisma +4, Dianchect
 • 1 Ring of protection +2, Dragutin
 • Juveler for 3000 GP
 • 1 wand of enlarge person 40 charges, Farshad
 • 1 wand of cure moderate wounds 25 charges, Macarius

Fordeler det siste av looten. Macarius ønsker å informere styresmaktene og varsler dem om mordene på vertshuset. Macarius holder på å røpe om samhandlingen med tyvelauget til korporalen som blir med å varehuset for å rydde opp. Etter dette la vi oss for å sove.

Tirsdag 14. desnus

Neste morgen fikk Macarius en beskjed på en lapp der det sto: Vestre bro kl 12 KT. Macarius arbeidet videre på sverdet etter frokosten. Dragutin og Eladan kjøper å selger ting. Snakket så med Karl Tvetunge om hva en hadde gjort og en ble lovet belønningen i løpet av dagen. En ble så en og en kontaktet av en representant for lauget med 2 livvakter som gav oss et verdipapir på 2000GP hver.

Macarius gir verdipapiret tilsvarende 2000 GP til barnehjem i sørbyen og til en svært overrasket styrer. Macarius gav klar beskjed om at han eller en stedfortreder vil komme innom innimellom for å se at pengene blir godt forvaltet til barnenes beste. Dragutin og Eladan og Farshad undersøkte lageret igjen og oppdager at kroppene til summonene er vekke. Innvitert til fest kl 18 den 17. Desnus. på presidentpalasset av Pompadus.

Onsdag 15. Desnus

Ingenting av betydning.

Torsdag 16. Desnus

Ingenting av betydning.

Fredag 17.Desnus

Kjøpe klær. Zentur dukker opp hos Eladan. Han får informasjon om hans familie. Tellur familien i Egorian i Cheliax og ble jaget ut av landet og store deler av familien ble drept for rundt 60 år siden. Han har ganske mange likhetstrekk med denne familien en M'hiarm Tellur dro sørover, var da barn da de flyktet. Han voks opp i sør blant annet i jungelen og noen ganger måtte flykte lengre inn i jungelen og det var tidligere utlovet dusør på denne familien. Fant seg da en alv som han ble forelsket av og ble mest sannsynligvis drept for rundt 30 år siden av [The Red Mantis]. Det var ingen som overtok godset i Chelix og det går også rykter om vanndøde og andre skapninger, samt store skatter i godset. Tellur ryktes å stamme direkte fra Aroden selv. Trollmannen kommer til å undersøke noe mer om familiene til de andre og spesielt Dragutin.

Fest hos presidenten. Legger fra seg våpene i våpenhuset utenom Macarius som har langsverdet med seg. Codwin 1 er også til stede på festen. Pompadus er også på festen og en biskop for Abadar og en høgtranket paladn Comoth for eagle knights leder. Godt vellkledd gnom og fremtredende dverge presttinne. En halv-halv er også tilstede ikke helt komfortabel i pene klede. Macarius snakker med Comoth om paladinlivet som sier at det er spenninger på grensen til Cheliax, ikke noe enda mot Taldor men det har vært økt aktivitet. Eladan prøver å snakke med halv-alven og smiler litt skjevt til Eladan. Presenterer seg Jhon Blais og det kommer da en dårlig ande fra halv-alven etter at Eladan hadde presentert seg. Han sier at han er leder for vaktstyrken i byen. Ønsker støtte i fra eventyrgruppen i forhold til avansement i gradene og innflytelse i byen. Samtalen ble så avbrutt av en fremmed som kom til stedet.

Clausior Terodius som er leder for rådsforsamlingen i byen snakker med Farshad. Farshad sier at grunnen til gruppens suksess er som følge av dyktighet og flaks. Simrian Claes står å snakker med Pompadus, Claes er medlem i rådsforsamlingen. Simrian Claes snakker om livet i byen. Blir avbrutt etter 4 sek. Fantus er assistenten til Simrian. Fantus minner om beskrivelsen på den forsvunnet sønnen til bøndene utenfor byen. Blir så servert 15 forskjellige retter: fasan og grillspyd, kamskjell i dragskjell og kandisert frukt til desert.

Dvergeprestinnen snakker med Dragutin og byr han opp til en dans og Dragutin krasjer inni gavebordet. Dragutin oppdager at Clausior prøver å snike seg ut fra festen. Macarius snakker med noen paladinkvinner på festen som er høgt oppe i eagle knights.

Dragutin sniker seg etter Clausior som har sneket seg ut en sidedør til ballsalen. Kommer så ut på en balkong og han er så i samtale med en annen person. Han hører endel av samtalen. "Vi mislykkes i Oregent, men.... så derfor....hvem vil du ha med deg?..... vi har allerede betalt dem. De kan være klare innne to dager. Godt, vi...... ikke råd til å feile. Men hva med Codwin? Han burde kanskje bli..... kan arrangere det. La meg ta meg av detaljene, du hører meg snart. [[ Macarius]] fikk vite at paladindamene heter Mari og Frunda og de er høgre ranket personer i Eagle knights. Dragutin informerte så de andre om hva han hadde hørt og resten av gruppen delte de de hadde oppdaget til hverandre i gruppen. Borian Clausior som er sønn av Clausior kommer også å snakker med Macarius og damene. Etter middagen blir vi takket av Codwin I.

Fredag 18. Desnus

Drar for å snakke med Pompadus klokke 8. Informert han om hva en har hørt og opplevt. Han sier at Claes er en ganske hyggelig kar som en snakker fisk med og han har vært medlem i rådet i fire år. Eldan informer om samtalen mellom Claes og Jhon. Pompadus sier at Jhon har tilgang til masse ressurser i byen. Informerer også om at en fikk et utslag om at det ond aura rundt Claes. Macarius trenete så litt med damekvinnen i Eagle knights.

Blir vekket kl 0100 med dundring på døren og en hører skriking i fra en sidegate en stykke fra og lyden blir svakere og svakere. I sidegaten blir en angrepet av 12 halvlinger, Eladan ble igjen for å ta på rustning og det går over 1 minutt før han kommer frem til kampen. I mens i kampen blir en etterhvert angrepet av to krigere og en sorceres. Da Eladan kom frem manet han frem en demon, som Macarius etterhvert begynte å angripe. Etter kampen klarte en å ta tre halvlinger i live og trollkvinnen.

19. Desnus

Etter slaget kom det endel byvakter til stedet. Eladan overrasket dem alle med å summone frem Cassandra og en brukte endel tid på å forklare dem hva som hadde skjedd. Får navnet på byvakt lederen. Macarius bruker litt tid på helbrede gruppen og en oppdager senere på kvelden Darwin i det han er på veg å si adjø til en kvinne med beskjed om å komme tilbake senere. Kjøper noe ekstra mat av vertshusholdern og Macarius gjennomfører en liten bønn. Reiser så mot tempelet og går inn døren. Her inne ble vi angrepet flere fiender og Darwin prøver å sjarmere en av damene som angrep oss og klarte å få henne til å bli venn med han. En av trollmennene kaster også en forderdelig cloud kill.

Halv-orc - Great axe Amulet nautral +1 Cloak of res +1 Ring of protection +1 1 potion cure serious,Dragutin 1 wand of acid arrow 15, charches. Dianchect

Vi kommer etterhvert ned i biblioteket og ser at noen ser ut til å ha letet i bokhyllene. Da vi åpnet døren under runene så vi bare rett inn i en murvegg og der det begynnte å gløde rundt runene. Etter å ha gått gjennom døren kommer en frem til et skoholt og rett fremfor meg en stensirkel. "Portaler finnes ofte i skogholt og fører videre til den første verden". Går gjennom portalen inne i stensirkelen og ender opp en plass der det ser ut til å være tidlig på kvelden og i enden av en skog og flat mark. Skogen ligger østover og vestover er det flat mark. Ingenting å se på marken vestover. Dianchect maner frem en archon lantern, men den ser ingenting. Cassandra se et fjell med antydning til et slott langt nordøstover. Reiser innover i skogen i retning mot fjellet. Dianchect finner en leirplass. Eladan og Dianchect våkner etter 2 timer og føler egentlig ikke at de har sovet noe særlig i løpet av natten.

Den Første Verden

20. Desnus ?

Ingen kjenner ut til å ha sovet noe særlig, men dagssyklysen ser ut til å være normal. Litt ut på ettermiddagen oppdager Cassandra, Dragutin og Dianchehct noen bevegelser på siden. En skikkelse dukker rett opp framføre ansiktet til Dianchehct. Dette er en pixie/fe mannlig og snakker med denne på silviansk. Han snaker også om noen onde skapniner i området som er vonde og ser forfærdelige ut og han trur vi ser ut som Skogstroll. Gå litt nordover for å komme en vei som går til elven og på veien traff en de fæle gnomene. Feen sover hver 10 døgn. Feen følger med oss videre mot veien og han gjør seg usynlig når han møter fare. Dianchect gav feen en felrasjon og han såg ut til å like den. Feen blir etterhvert usynlig, men fortsetter å snakke og han traff på en satyr. Sansus er feens navn.

21.Desnus?

Føler ikke at en blir mer uthvilet denne natten heller. Skjer ingenting denne dagen heller og bare en halvdag før en kommer frem til veien.

22. Desnus?

Går ca en havldag og kommer frem til stien som går østover mot fjellet og vestover til skoggrensen. Feen sier at det kan også komme mystisk tåke som gjør at en kan glemme. Går en ny halvdag og finner en leirplass. Litt månelys på natten. Dianchect ser en meget høy kvinne med langt flettet år gå langs veien. Skikkelsen beveger seg nærmere på veien mot leiren. En norm som er ca 80ft unna. Detect evil spellen til Macarius feilet.

Nornen sier "Velkommen dødelige, hva gjør dere i denne skogen som blir voktet av en av de store nornene". Interessene til nornen er ikke hverken for godt eller vondt. Det dere søker er på denne vegen, men denne skogen og verden er ikke slik som deres verden. Det som dere er på jakt etter hører ikke til denne verden. Artifakten kan kunne vinnes via prøvelser. Bør få med seg denne artifakten vekk fra denne verden. Hun kan ikke selv gripe inn i denne skjebnen selv og dermed må noen fra den andre verden gjøre dette. Hun kan ikke se hvordan denne tråden vil ende. Meget mulig at tiden på Golarian går senere enn i denne verden og grunnen til at en ikke klarer å gjenvinne styrken ettersom denne verden ikke er synkronisert til vår. Får en divination hver av nornen. Rollen i dette dramaet er over og hun trekker seg tilbake og overlever dette ansvaret til oss. Hun hadde også 6 gulltråder over skulderen.

23. Desnus ?

Får ikke nok søvn denne natten heller. Går en hel dag uten at det skjer og det blir natt. Vi får en god natt søvn. Samson ønsker å reise tilbake, men gjør seg usynlig å være med videre. Prøver å gå gjennom skyen og en opplever at tiden går sent.

24. Desnus ?

Får dessverre ikke nok søvn denne natten. Går en ny dag uten at noe skjedde.

25. Desnus ?

Går en dag uten noe. Lite søvn.

26. Desnus ?

Går en ny dag uten noe Lite søvn.

27.Desnus ?

Rusalka
Kommer etterhvert frem til et sted der stien går ved siden av en stor innsjø. Samsun ønsker ikke å speide foran gruppen. Farshad går et stykke fremføre gruppen og oppdager en skapning i innsjøen som angriper Farshad også. Hun charmerer alle utenom Macarius og de begynner å gå mot henne og vannet. Diancecht kaster etterhvert glitterdust på henne og Farshad og Farshad blir blindet. I løpet av kampen prøvde hun å angripe oss med håret hennes og nye charm effekter. Macarius brukte smite evil på henne og klarte å gi henne ganske mye skade, mens Eladan holdt vannelementet hennes i sjakk med en ållignende skapning som han hadde summonet frem. En klarte tilslutt å uskadeliggjøre skapningen som viste seg å være en Rusalka.

28. Desnus ?

Etter en natt med god søvn og kort frokost, tok gruppen seg videre langs stien opp et høydedrag som ga et bra overblikk over regionen. En så fjellene i det fjerne, hvor et fossefall tilførte vannmasser til en meget bred elv som slynget seg nedover gjennom skogdekket. En trebru strakte seg over elven ved fossefallet, som var dekket av en fin dis av vannpartikler. Over elven kunne en se ruiner av et stort slott. Dette var målet. Etter hva de hadde opplevd tidligere på turen, var flere av turfølget skeptisk til å ta seg over elven via brua. Farer truet visst overalt nå. Når bruen etter et par timer gange var innen en armlengde, snek Farshad seg forsiktig frem for å inspisere. Gruppen observerte med spenning, da han plutselig stoppet opp. En lett forvirret rogue, gikk tilbake mot gruppen. Han lurte på hvor han var hen, og hvordan han kom seg her. Til noens fornøyelse, ble det brukt litt tid til å oppdatere en forvirret stakkar. En konkluderte at vannet i elven hadde noen ufyselige egenskaper, som fikk folk til å glemme tid og sted etter hvor lenge de tilbrakte seg i det. Svømming over elven var plutselig ute av tale, når en begynte å diskutere hvordan en skulle komme over til den andre siden. Andre alternativer var å fly eller ved teleportasjon, egenskaper noen i gruppen helt plutselig hadde tilegnet seg. Eledan skulle teleportere oss over, mens Dianchect skulle gjøre seg om til et luftelement. Dette var visstnok Eladans første forsøk på dette, så de fleste ba en stille bønn i håp om å komme helskinnet over. Gruppen holdt hender i ring, mens Eladan utføre sin besvergelse. Med et svupp og et poff, var gruppen over...trodde de. En forfjamset gruppe og lett humrende alv snudde seg hundre meter foran dem ved elvebredden. Tunge stønn hørtes når de måtte legge deres liv i Eladans hender igjen. Andre gangen gikk heldigvis bra. Dianchect kom svevende over elven som luftelement. Alle i gruppen ble enige å fortelle ham hvor tøff han så ut når han kom over.

Vel over, ble det bestemt at Farshad skulle ta seg fremover som en annen mobil fremskutt OP, uten å ha tatt lærdom over de siste dagene som han hadde glemt. Et stykke opp stien hvor den tok over i en sving, kunne han skimte mistenkelig vegetasjon som dekket et område som en gardin. Med massiv erfaring og kløkt konkluderte han med at dette var et perfekt sted for bakholdsangrep, og rapporterte dette tilbake til gruppen. Det ble bestemt å bevege seg varsomt frem i rett linje på den ene siden av stien. Ved det mistenkelige stedet ble et noe mislykket overfall brutalt møtt av en noe større Cassandra v1.3c. De ble angrepet av noe som så ut som to ganske forvridde gnomer (Elefant-gnomer?) i full plate, utstyrt med falchionsverd. I bakgrunnen hørte vi også noen som ytret besvergelser. En magiker og orakel trådde etterhvert frem. En lang kamp hvor fiender ble spist (av Cassandra), skog dekket av svarte tentakler og med en vel overdrevet bruk av ild i tett brannfarlig lett antennelig skog tok sted. Gruppen kom heldigvis gjennom dette uten for store skader, unntatt Cassandra som "døde".

Orakel

 • Agile breastplate +2 (small), selges
 • heavy mace +2 (small), selges
 • Amulet of natural armour +3, macarius
 • Belt of physical might (dex/con) +2, eladan
 • Ring of protection +2, eladan

natural armor +1, darwrin belt of dex +1 ring of protection +1 ring of protection +2, darwin

Magiker

 • Amulet of natural armour +2, eladan
 • Belt of incredible dexterity +2, selges
 • Bracers of armour +4, eladan
 • Cloak of resistance +3, dragutin
 • Ring of protection +3,farshad
 • Headband of intelligence +2 (Bluff), dragutin
 • Rod Metamagic, Empower, lesser, Dian

2 krigere

 • 2 Falchion frost +1 (small), selges
 • 2 Fullplate light fortification +2 (small), selges
 • 2 Belt of physical might +2, selges
 • 2 Ring of protection +2, selges

Noen dager tidligere ble Darwin observert i leiren, men han reiste videre og han følte også at han ikke ble noe særlig trøtt i løpet av natten. Darwin går også etterhvert gjennom den samme tidståken som resten av reisefølget og opplever at alt går senere rundt han. Da Darwin etter noen dager hadde kommet nærmere fjellet kom han til en bro. Da Darwin går over broen og inn i disen som var der oppdager kjenner han seg plutselig ikke igjen og han husket heller ikke hva han skulle her, men han følger stien videre. Darwin reiser videre til et omårde sør for slottet og han kommer frem til den plassen som han hadde drømmen. Darwin hører da en svak syngning et stykke inne i skogen og han går mot lyden. Her ser han rundt 8 skapninger og de trekker så hver sin dolk og Darwin skremmer dem vekk. Darwin ser at skapningen springer inn i teltleir i nærheten. Han hører så en lav og vakker sorgmodig kvinnestemme fra leiren fra et av teltene. Darwin lager så er lite skikkehull i teltet på baksiden for å se inn, og ser en skapning som har en halslenke som er bundet fast til en påle i bakken. Han sniker seg så inn i teltet og presenterer seg som Darwin. Han sier at han er blitt sendt av Desna for å redde henne og hun er blitt låst med en magisk lenke. En av lederene har nøkkelen til lenken. Lenken er veldig magisk og pålen er veldig, veldig godt festet til bakken. Darwin leter etter nøkkelen på sjefen og finner den tilslutt på et privat sted. Nympfen presenterer seg som Odelia blir frigjort av Darwin og de reiser så vekk frem til hennes hjem. Darwin får også et hårlokk av henne. Darwin prøver å få henne med seg til hans plan, men mislykkes i dette.

Eladan følte seg lei etter at Cassandra døde og han hentet opp tingene henne. De fleste i gruppen hører en vakker sang i det fjerne. Farshad ser plutselig Darwin og en veldig vakker kvinne. Hun sier at ytre deler av slottet er overtatt av skogen og fæle skapninger.

29. Desnus?

Neste dag følte vi oss ikke opplagt igjen. Vi følgte så stien videre til slottet og kom frem til en bro over vollgraven som var kolappset. Dragutin og Eladan begynner å felle to trer. Diancecht og Macarius feller ned i vannet, da de prøvde å krosse over vollgrven på tømmerstokkene. (Fare for filtyht diseas om 3 dager.) Farshad dirker opp dørlåsen til hovedinngangen. Vell innenfor hørerFarshad noe knurring innenfor porten og vi ble angrepet av tre ulver. Finner en liten figur på spiskammeret av en edderkopp. Eladan trur det er en figurien of wonderous power slate spider og Eladan tar denne også. Redcap angrep oss, men vi klarte å ta dem. Vi fant etterhvert en skjult luke med en trapp ned til underetasjen.

Utbytte

 • Ljå +1 magisk
 • diamant 6000GP
 • rubin, 5000GP, s
 • scroll of prismatic wall lvl 8.

Her undersøker vi flere rom og Farshad fjerner feller.

Utbytte

 • Potion of haste.
 • Finner to wands i 3. rom.
 • wand critical 21 charges,
 • wand of restoration 17 cha.

Undersøker rom 4 og finner en potion of remove curse. Hemmelig gang fra rom 3 som går under ned mot 35. 174 gull i rom 35. Kommer inn et relativt stort rom 36 som er delvist oversvømt. Her blir vi angrepet av to krigere på hest som er en spesielt type feys og en finner en magisk gjenstand i vannet etterpå. Farshad blir påvirket av filthy fever da han svelger noe av vannet.

Utbytte

 • Scroll of reverse gravity, divine, Macarius
 • Finner en pussig gjennomsiktig kube. Darwin mener at dette er en kuriøse, unmelting ice cube. Verdt rundt 10.000Gp
 • Finner en bue, shortbow. +3 shortbow. Farshad.

Vi undersøker så rom 34, rom 33 og rom 35. oInne i dette Et av rommet hadde huset et lagerom og her fant vi diverse forsyninger og ikke minst "Helm of Telepathy, verdi 27000GP" som er en toveis hjelp som kan lese andres tanker. Diancecht prøver hjelmen og finner ut at nåværende hovedtanke til Macarius var at han tenkte på artifakten, hva er det egentlig Eladan vill? og at Iomedae er med han. Macarius overtar så hjelmen for alles sikkerhet.

Rom 31 inneholdt et mindre alter for Aroden og her fant den sjeldene boken "Book of lost songs" som ble skrevet for mange, mange år siden og denne boken fikk selvsagt Darwin etersom han viste stor interesse for den. Vi finner også fire magiske scrolls: Dictum lvl 17 Macarius, 2 Gaes-Quest lvl 6, Darwin og Diancecht og Plane Shift, Macarius.

Farshad fortsetter å undersøke alle dørene for feller og kan kommer faktis over en på døren inn til rom 37 som han deaktiverte. Rett innenfor denne døren hørt noen i gruppen et høyt kvinne hyl som såg ut til å rope om hjelp og flere i gruppen ble påvirket av dette. Det ble derfor en vanskelig kamp da ikke alle i gruppen ønsket å bidra med det en kunne for å ta Bogeymannen av dage, men en klarte det tilslutt.

Utbytte:

 • Heavy shield +1 moderate fortification, s
 • 2 scrolls of disintegrate, Farshad
 • Belt of Serpent: "+4 mot Poison og +2 på Escpae Artist i tillegg til kan en gjøre belte om til en animert slange" 5000-6000GP, s
 • Ring of Climbing, Farshad
 • Potion of Gasious form
 • 49 platinum, 428 GP, 140SP.

I rom 38 var det to offer ildsted og en statue av Aroden som vi fikk flyttet inn i en mekanisme som åpnet døren videre. Inne i dette rommet finner vi en stor nøkkel som vi bruker i nøkkelhullet inn mot det som vi antar er skattekammeret. Her ledet gangene hos frem til en labyrint der vi etterhvert måtte sloss mot to skjeletter.

Utbytte:

 • 2 magisk +1 composite bue +3 str som er laget av ben, Farshad

Lengre inne i gangene kom vi frem til en vindeltrapp som gikk ca 20m nedover og her kom vi frem til et stort opplyst rom med flere gargoyl statuer. Etter at diplomatiet til Darwin feilet ble vi angrept av 9 gargoyler som vi klarte å drepe uten alt for mye strabasitet. Ved alteret var den er stenbenk med Arodens dommedagsprofeti nedskrevet og vi fant også en hemmelig dør i alteret der vi fant Arodens Maske. Denne masken var veldig pent laget med 17 edelstener rundt kanten og den er også sterk magisk. Vi fant også en Staff of Authority +1 quarterstaff.

Arodens Profeti: I de dager hvor ondskapen gir seg selv til kjenne vil den mektige Menneskeguden allerede være borte. Hans beskyttende hånd bevarer ikke lenger hans folk og land. Tidene blir mørke og frykten tar overhånd. Noen vil likevel stå i mot mørket, splitte det og få det til å flykte. Det kalles helter av folket, men blant dem er det uro og tvil, det endelige...........

Menneskeguden har litt av seg selv lagt tilbake, en stor kraft med fryktelig makt. Hans store gjerninger er til inspirasjon for hans følgere..........

Menneskegudens store gjerninger må også lede dem som vil motstå mørket. Det utvalgtes offer kan bli verdens redning. Ve dem som må leve i en verden av mørke. [[ Filius]], øversteprest for den Arodenske kirke. Absalom år 4057.

Darwin kunne fortelle at masken ble laget for rundt 2000 år siden og er en såklat mindre artifakt. Et menneske kan ta formen til et annet menneske som en har møtt og bli helt lik denne personen. Gruppen diskuterte så hva en bør gjøre med masken og om en skulle tørre å prøve den og før en visste ordet av det tok Eladan på seg masken og den ble integret i ansiktet hans men han fortsatte å være Eladan. Farshad prøver så masken og blir helt lik Macarius og med hjelp av de andre fant en to små merker rett under ørene hans som en kunne trykke på for at han skulle få av seg masken igjen.

Fortsetter i rom 31. Undersøker rommet for å se om en finner noe mer. FInner en bok og flere pergamenter. Manual of war: blodflekket lærbok med arr. 7500GP verdi. Pergamentene inneholder en mengde med spådommer. Darwin kjenner igjen mange av disse om ting som har skjedd opp igjennom historien. Kjenner igjen endel av de konkrete hendelsene og det inneholder også en historie om Aroden som bekjempet Tar-barphon på Isle of Terror. Han var en utrolig mektig trollmannskonge i år 900 hersket han. Drept av Aroden i år 896 men oppsto igjen. Ble fengslet under det skinnende korstoget som blant annet Imodae ledet som var en lang krig som varte i rundt 70 år og det var Knight of Ozem som grunnla Lastwall. Fanget i Ustalav. Skrifter om Imodae som sloss for å lukke verdenssåret og får en spådom om at spådommenes tid er over. pharsmas ser alt men er nå blitt blindet. Undersøker labyrinten med hjelp av tau fra Darwin. Finner en bonerazer i fingrene til et skjelett. If used to de coup de grace, creaters skinn fløyer.Eladan fikk kniven, 5000GP. Dreper så to baykok 2. Longbow bone +3 strenght +1 magisk. Skjekker resten av labyrinten og finner ikke noe mer. Undersøker soverommet i andre etasje.

30. Desnus?

Eladan glemmer ut hva en skal gjøre når en går over broen. Prøver å overtale Eladan om at en har gjort det en skal gjøre.

31. Desnus?

Uten søvn. Kommer frem til vannet med Ruskalkaen.

01. Sarenith?

Uten søvn. Vi ser endel tåkebank i nord og ser noe som kan ligne på husaktike strukturer. Eladan blir påvirket av filth fever. Reiser mot husene. Nordover.

02. Sarenith?

Uten søvn. Dian blir påvriket av filth. Blir kaldere.

03. Sarenith?

Uten søvn. Går oppover og det begynner bli kaldere.

04. Sarenith?

Uten søvn. Litt utpå dagen kommer en frem til husene. Husene ser ut til å være ødelagt. Et stort langhus. Snøball. Darwin banker på og hører noen som er innenfor. Han er redd for snøridderene. KOmmer en uvanlig vakker gnom og åpner døren for oss. Numarstarik. Darwin presenterer seg med gnomenavn. Nesten 50 gnomer er samlet inne i storhallen. Kommer frem til gnomen. Gnomen forteller om harde tider og denne kulden er ikke vanlig og er kommet inn det siste halvåret. Snøridderne kom rett etter kulden. Snøridderene har plyndret landsbyen. De kommer ofte på natten, men kommer også av og til på ettermiddagen og de har også drept noen av landsbybeborene. De er veldig vanskelige å oppdage og spore opp og de rir ofte på spøkelseshester. De tok til fange den eldste i landsbyen. De kom fra nordfra og en trur de holder til i en hule i nord. Område med hulesystemet. Vi lover å hjelpe til og en ønsker å hjelpe dem. Har endel bra mat og de legger opp til et festmåltid. Gnomeskuespill.

05. Sarenith?

Uten søvn. Går mot hulekomplekset. Snølaget blir tjukkere og tjukkere

Ca 400ft fra hulen. Dreper 4 skapninger og Diancecht skyter en fireball. Inne i hulen finner vi den gamle gnomen som presenterer seg som Zatoshtor og sier at vi er kommet for å redde han. Dragutin åpner buret som han var fanget i med rå kraft. Gnomen er 579år gammel. Bestefaren har legender om Aroden som bygget slottet for 1500år siden. Lengre inne i hulen kommer en over et magisk teppe op 5x5tp teppet. Teppe flyr 40ft pr runde. Finner bare ødelagte våpen osv. Farshad får det flyvende teppet.

Gnomen sier at han såg et mye større teppe i sin ungdom. Aroden var på besøk for 500år siden, ikke hørt om artifakten. Prøver å unngå skyen så godt som en kan. Normene besøker verden innimellom.

Farshad ser en mindre grupper med flere svarte prikker som beveger seg et stykke i fra. Ser en flokk med ulver på veien nedover. Slår leir for natten.

06. Sarenith?

Uten søvn. Vi kommer tilbake til gnomene denne dagen og ble igjen for en stor fest til ære for at gnomen var kommet tilbake. Høvdingen for gnomene var også veldig fornøyd med hjelpen.

07. Sarenith?

Uten søvn. Vandrer mot portalen.

08. Sarenith?

Godt utvilt. Farshad speider i forkant og ser en ulveflokk et stykke i fra stien.

09. Sarenith?

uten søvn.

10. Sarenith?

Uten søvn

11. Sarenith?

Godt hvilt.

12. Sarenith?

Uten søvn. Kommer til det området som vi møtte pixien.

13. Sarenith?

Uten søvn. Nærmer seg portalen. Kommer ut i åpent lende og ser ingen portal der. Macarius og Dragutin går nordover, mens Farshad undersøker sørover.

Farshad ser etterhvert portalen men oppdager samtidig en samling med telt og endel gnomer i leiren rett før portalen. Vi gikk samlet mot leiren, men Farshad valgte å holde seg litt i bakgrunn for å snike seg innpå dem fra en annen kant. Macarius og Dragutin derimot gikk rett på og en møter etterhvert på en patrulje som sier at en ikke slipper forbi i Porf sitt navn. Etter en heller kortere aggresiv samtale endte det med en kamp som Macarius og Dragutin klarte lett. Lengre fremme ble en angrepet av flere gnomer, blant annet et orakelt en barbar og Porf som var anti-paladin. Heldigvis for gruppen hadde anti-paladinen er en svært dårlig dag på jobb og han klarte mer eller mindre ikke å få inn et eneste treff. Barbaren derimot fikk en noen gode treff på Dragutin som førte Dragutin langt ned i helse.

Utbytte:

 • 3 belter, magisk +2 str
 • 8 masterwork splintmail, battlaxe , s

Barbarian

 • greatsword +1 unholy, small magisk, 18000GP
 • magisk small hide armor, +3, 9000GP, s
 • Amulet of natural armor +3 , Dragutin armor magisk
 • Belt of physics might +4 str og con magisk, Mer en 20000GP (Macarius)
 • Cloak of resistance +2 magisk, Dragutin

Ogg

 • magisk chainmail +2 spell resistance 15, small, Verdt mye, s
 • natural amulett +2 magisk, 8000GP, s
 • belte magisk +2 dex og con, 10000GP, s
 • headband magisk, cha +2, 4000GP, s
 • 2 ringer magisk,

Porf

 • small longsword +2 corrosive, magisk, 18000GP, s
 • fullplate, +1 dastard. magisk, small, 4000GP, s
 • natural amulett +2 magisk, 8000GP, (Farshad)
 • belte magisk +4 str, 10000GP, (Dragutin)
 • ring of protection +2, magisk 8000GP
 • heavy steel shield. s

penger: 1250GP

14. Sarenith?

Vi valgte å vente en dag på de andre og det skjedde ikke noe om natten. Vi får en god natts søvn. Etter at gruppen var blitt samlet igjen gikk vi igjennom portalen og rett før vi skulle gå gjennom neste portal virket Eladan til være mer forvirret en han pleide å være. Vell tilbake i Almas er det midt på natten.

I Almas igjen

13. Neth / Novemeber

Kroverten sier at en er kommet frem til 13. Neth. Det var også dårligere tider i Almas og Andoran for tiden da det var blitt brutt ut krig mellom Andoran og Cheliax for 3 mnd siden. Noen hadde til og med forsøkt å snikmorde Codwin, men før en fikk avhørt dem om hvem som sto bak så hadde alle tilsynelatende tatt selvmord. Pompadus er fremdeles i live og har en orden med paladiner som beskytter seg. På grunn av krigen har handelen i Almas med andre land nesten stoppet helt opp. Det er også mye kaos på grensen og en vet ikke helt sikkert hvem som har overtaket, da det går rykter om seiere og tap hver dag. Taldor holder seg nøytrale så langt, men det ryktes at Cheliax har lovet dem øst Andoran dersom det forholder seg nøytrale under krigen. Videre ryktes det at det er flere demondyrkere og og den onde dronningen er under påvirking i fra et mektig djeveltrumfriat.


Plakater over "Stor belønning for å løse det store tyveriet hos Nick Nack". Verdsetter rubin og oppsøker markedet som ser ut til å ha mindre varer nå enn tidligere. Selger ting og får 13982. Oppsøker så Nick Nack for å spør om ranet. Har mistet mye verdier. Sakens fakta: 3 uker siden oppdaget at em at det manglet store mengde med varer i det store varelageret. Ganske mye forskjellige, store partier med rustninger og protection ringer og diverse +3 og +4 sverd. Ikke helt store oversikten over og mistet verdider for 5 millioner GP. Finne varer 5% finne dem som står bak 1%. Det mystike var at det ikke var noe tegn på innbrudd og vaktene patruljerte utenfor og da var det ingen som var på selve lageret. Tyvene har vært god på å ta de mest verdifulle kassene. Safen med juvelene er ikke blitt stjålet stortsett bare magiske gjenstander. FInner noe merker som er blitt slepet rundt omkring i rommet. Telepartion circle mistanke om, teleporteres eventuelt langt vekk. Veldig høy magi level. Får møte Nick Nack neste dag og Cheliax ambassaden virker til å være avlåst. Lederen for magiskolen er mektig. Spør om å få snakke med lederen for skolen og en fikk snakke med han. Stumblestor og han sier at dette er den høgeste formen for magi, denne magien kan også komme via scrolls.

Neste dag. Får møte Nick Nack kl 14 og får undersøke lageret 1130. Stumblesnor kommer kl 12 og han kaster Vision. Spellen kostet endel krefter og han såg endel skikkelser som bærte inn kasser mot det området som kassene ble slepet mot. Går bort til en av kassene og finner en knapp til en av dem som hadde mistet den, Finner scroll. Ansatte som er sluttet under mindre heldige omstendigheter. Liste med 30 navn, døren er meget solid låst og lukket. Trollmannen chanter endel og han bruker rundt 10min. Får et navn på denne knapens eier Kollif Muwinger holder til ikke langt utenfor byen. Stor byggning eller låve nordvest for byen. Nick Nack sier at Muwinger jobbet som under vareleder og han ble sagt opp etter at han hadde slått til en junior under vareleder. Stumblesnor: Følger vestsiden av elven og omtrent en halv dags marsj vil en finne en rød låve med et litt spesielt tak som er malt i gult. Det ligger ganske tett inntil elven og er blant de største i området der. Farshad sniker seg nærmere låven. Her hører en to stemmer og en hører noen skrapelyder fra døren. Cass maltrakterte et av likene.


Fighter:

 • Potions
  • 2 barskin
  • Bull strength
  • Cats Grace
  • 3 cure modreate wounds
  • 4 Protection from good
  • 2 +1 brestplate
  • 3 +1 rapier
  • 2 +2 Belft of dex
  • 3 cloak of restis +1
  • Slippers of spider climb

Nekromanser: 4 pot cure mod w 2 pot displacement 2 pot invisibilty 2 amulat +1 2 belt of con +2 2 cloak of res +2 2 headband wast int +2 onyx gems 300GP 1246GP

Solg alt utenom poions og gem + penger.

Darwin har seg en hyggestund hos Hermina der de spiller og en nabo blir plaget av det. Dian avhører den fangete. Slirk var en annen type prest.Det siste han husker er at Slirk dukket opp i rommet. Følte at kroppen gjorde ting som en ikke ville at den skulle gjøre. Slirk er et typisk Cheliax navn. Snakket om at de trengte informasjon om lageret til Nick Nack. Casir. Trollmannen kom bare inn i landsbyen og hyret dem. Omreisende trollmann som kom for Cheliax og ville hevne seg på Nick Nack. Sa ihvertfall det. Seier også at han er bltt domintert. Nekromansene var med på det og var i fra Cheliax. Slirk rapportere alltid til noen andre. Ble tiltalt som oberst Slirk. Darwin møter gruppen.

Neste morgen reiser en tilbake til Almas neste med fangene. Dragutin og Eladan holder vakt i over varene.Leverer fangene til vaktstyrken. Rapporterer til Nick Nack om at en har funnet varene. Ser ikke ut til å mangle noe særlig. Nærmere 40 kasser med våpen og rustinger. 300-400 magiske våpen og 600 magiske rustinger. 250 000GP tilsammen i verdipapirer. 45000 i verdipapirer utenom darwin som fikk 25000.

Neste morgen Møter Codwin kl 12.Får audiens hos Codwin. Politisk alliert gjennom mye de siste årene. Har hatt endel snikmorderer som har prøvd å ta knekken på flere viktige personer i byen. har ikke klart å ta noen av dem i live. Organisasjonen er delt opp i flere celler. Fullmakt fra Codwin for å avhøre de mistenkte. Skriftlig fullmakt til å avhøre de andre. Kanskje begynne med å avhøre noen av tjenerene. Snakker litt med tjeneerene og Dian og Macarius får et inntrykk av at når en bestemt person hadde vært på jobb så var det et vindu som hadde stått oppe og dette vinduet ville gi tilgang til store deler av palasset. Farshad finner igjen et navn som går igjen på de datoene i tjenerskapet. Bomun Mulwetter med adresse. Han var på jobb for 5 dager siden. Bomun holdt seg litt for seg og noen mener at han hadde noen aksant og noen mener at han kom i fra Taldor. Han har et arr som går fr øret og ned til halsen. Bomun har vært ansatt i ca 4 år og han har aldri fortalt om noen famile eller venner og han har vært pliktoppfyllende hele veien. finner mannen drept med flere knvistikk i magen i sengen med en pose med 30 platinum liggende på seg. Vært død i flere dager. Farshad undersøke rommet og det ser ut til at noen har trukket i blodammen gjennome gulvet. Dian følger sporene ut av huset og bortover kvartalet og stopper utenfor et hus lengre nede i gaten. En fyr sier at det ikke har bodd noen i dett ehuset på flere år.Finner en felle på nøkkelhullet og Farshad deaktiverer fellen på låsen.

Overrasket noen assasin inne i et hus. Prøvde å redde en kvinnelig halv orc som prøvde å ta selvmord. +2 human bane flaming mighty cleaving adamntine great axe, dragutin +2 moderate fort chainshirt, eladan +2 amulat natur arm, darwin +2 phys might, dex og con, darwin +3 cloak res.darwin +2 headband cha +2 ring of prot.

+1 keen rapier 2x, farshad og darwin 2 stk ring prot +1

Farshad finner noen brev på halv-orc. Kjærlighetsbrev som er adressert til Lisa. Eladan ønsker å lese brevet som har ganske detaljert beskrivelse av samkvem. Halvorcen heter Barduf. Kan virke som å være fra en mektig familie.Bruker litt tid til å helbrede. Dian rydder i rommet. Etterlyst for ordenforstyrrelser i alkoholrus er hun farlig, Rapporterer til myndigheten om overfallet. Farshad kjøper en ny bue. Dragutin selger også. Darwin besøker hemrine. Eladan skumleser brevene og faren Teudios ikke må finne ut noe om dette far til Lisa. Eladan vekker Farshad og sier at de nå kan blackmaile Tie, Te eller noe sånt. Darwin kommer til hotellet etter å gjennomøført diverse ritualer. Eladan legger en plan for blackmail. Farshad ønsker ikke å være med for å spør etter familien. Arodens maske maks 3 ganger i uken. Mitt grønne lille bær. Teodius Clausius familien oppsøker byarkivet. Darwin finner en adresse til Clausis familien. Borian, Lisa er nest eldst 21 år.Finner adressen til Clausis og Darwin banker på. Kommer til et ganske stort hus med veranda. En butler åpner døren og Darwin presenterer seg tilslutt som frøken Darwin. Legger fra seg våpenene i våpenrommet. Blir vist inn på rommet til Lisa, realtivt normal ikke veldig vakker kvinne. Informerer at hun døde i går kveld. Rotet seg inn i vanskeligheter med feil folk. Hun har alltid sag at hun ville dø enn å bli tatt levende. Spør om hun har noe kjennskap til om en vet hva hun hadde vørt innvolvert i. Halv.orcen har arbeidet for faren til Lisa og hun har ofte kommet tilbake oppskaket. Faren har hyrt henne inn som vakt for eiendom utenfor byen. Faren ser skjevt på våpenskjoldet til Iomedae. Faren har et kontor i tredjeplassen. Leverer brevene tilbake til Lisa. KOmmer frem til et kontor i tredje etasje. Alle utenom MAcarius leter på kontoret og Farshad klarer å ordne det til slik at ting låg akuratt der det var som før. Farshad finner noen papirer og en brevkorspoende med lederen fr bygarden Johan Blais og løse tråder og sersjanent Lina Klapp. Adresse til denne Lina. Klapp pleier å være vakt ved nordporten. Naboen sier at KLapp var her i morgen. Ble vekket av lyder fra et dyr i natt. Ligner på Yara i Got.Går mot nordporten.Vakten sier at han har fått beskjed om å arestere oss. Seresjanetn er kommet seg lst. Klapp har jobbet litt for denn Teodius. Vaktene utenfor tenner på vakttårnet. Eladan teleporterer gruppen vekk. Avdelingen er 10stk under KLapp. Teodius samarbeider med Blais, har vært med på ting som en ikke burde gjøre. Samarbeider for cheliax, ville egentlig ikke hjelpe med ble overtaslt med tanke på at presidenten misbrukte sin makt.Foreslår å oppsøke Pompadus. Darwin og Farshad kommer til hotellet. Møter endel vakter på broen og Eladan og Darwin ønsker å sjarme. Byvaktene ønsker å arrestere dem begge etter en dårlig bløff i fra Eladan. Eladan charmer den ene av dem og Karsten prøver å charmere den andre. Den andre vakten blir også charmet og de sier de skal få slipper over. ALle kommer seg over broen.


En kommer vell over elven. Eladan, Dragutin og Macarius krasjer i hverandre på vegen mot tempelet. Møter på den personlige livgarden til Codwin. De etterforsker også det som skjer i byen. Macarius snakker til lederen Poldus og får vite at det allerede er blitt drept 4 av livgarden. Blais rapportert sett i palasset og i teaterdisktriketet. Poldus utspør sjæresanten. De byvaktene som ikker med. Vist inn til lederen av paldadin orderen. John Blais er en mektig person i byen. Spør om de kan ta vare på sjeresanten. Theodius Clausior, hans sønn søkt om å bli paladin hos dem. Sønnen har bare gode tanker om å være paladin. Velger så å gå mot palasset. Darwin blir gjenkjent i distriket som bard. Macarius klarer tilslutt å snakke seg inn til Pompadus.Eladan går på do og later som han har magesjau. Cassandra blir fremkallet. Pompadus lurer på om Blais prøver å isolere lederskapet i byen.Vanndøde utenfor palasset beskjed fra en ansatt. Viser leder for vaktene utenfor fullmakten til å etterforske for å få vaktsjefen til å arbeide for Pompadus. Går så mot palasset. Ved palasset forgår det endel kamp. Macarius skjekker endel andre vakter som nærmere palasset og de er død.

Loot Devour 600GP, opal 500GP, aquamarine 200GP, liten rubin 1200GP,

Halv-orc - magisk skjold lions shield.+2 heavy steel shield. Twice a day attack. - bealt of giant strenght 02 - +1 cloak of res - +1 fullplate - +1 visios flail. - 2 masterrosk lanser - 2 masterwork 2 strenght longbow. - bronse griff. Wonderous power. kan oppføre seg som en normal griff. varer 6 timer to ganger i uken. har ikke oversikten over hva som har skjedd de siste 20 min. Presidenten er fortsatt i palasset. det finnes flere vakter inne i palasset også. Damen heter Dianina. Ønsker å storme inn i palasset. Porten står oppe og en stormer inn til kontoret. Blir angrepet av 4 wraith og redder en vakt i kontoret. Finner presidenten inne i panic rommet i soverrommet og avtaler at han bør være der. Kommer til en uten plass ute med buet mur. kommer frem til labyrinten og farshad ser endel ting.

Får beskjed om at Jon Blais er blitt observert i byen.

Sover en natt uten at noe skjer. Codwin sier at fiende har vært noe avventende og bare befestet sin stilling hos Clausior. Soldatene er blitt villedet. Farshad går i forveien og han oppdager en patrulje på 4 stk som går kommer mot oss. Møter en liten gutt i gaten som Dianchent gir 1 gull til gutten og fpr han tl å gp til en nabo. Farshad ser huset som ble beskrevet og det er blitt utplasert 5-6 vakter rundt huset. Ved huset er det en bred vei, trur kanskje det går ann å snike seg rundt på baksiden. Der er det en 7 mann som patruljerer. Eladan leier inn halvorcen for å arbeide for oss, han vil stå vakt i 3 timer til.Graun Quor. Bruker endel tid på p planlegge for p ta ut halvlingen. Vi gjør oss usynlig og kommer inn i en velstelt hage. Kommer frem til en bakdør. Farshad klarer å dirke opp døren på baksiden. Farshad kommer inn i en velholdt stall og et stort spisebord. Til høgre er det en større bokholdet. Og bak bokhyllenm er, lengre inne i rommet er det flere bord. Finner diverse dokumenter på bordet. Farshad utløser en feller som skyter endel piler.Klarer å lure dem med at en er Graun, Undersøker første dør og oppdager et kontor. Leter på kontoret etter ting og finner en magisk wand. Wand of speaking plant, 4 charges. Eladaen- Finner en wands til. 12 charges på good hope, Dian. Farshad leter i neste rommet og finner noen senger. Farshad hører på døren og hører ikke noen og finner heller ingen feller. Kommer frem til en trapp. KOmmer til andre etasje og en solid dør. Hører noen stemmer på andre siden. Cassandra stormer inn usynlig og hun oppdager. Blais, Classius, Kappekledd person og en person med tøystykke rund hodet.


Augustana

Resten av gruppen dreper et nihodet troll. Eladan kommer på at det kan være at trollet har lagt igjen skatten i hulen sin. Farshad leter etter spor etter trollet og finner flere store spor. Følger sporene mot et større fjell mot sørvest. Faunen sier at han må forlate gruppen og reise hjem til sin Bria. Får instruksjon om veien til landsbyen. Går noen timer og oppdager etterhvert en trollhule. Undersøker området utenfor hulen og det kan se ut til at det bare er spor etter et troll. Farshad virker til å være lite tilstede og Dianchect finner en lapp i lommen sin, der det står at han fikk en viktig beskjed og må bort en stund. Darwin føler seg endel kvalmen da han går inn i hulen av all lukten. Eladan, Cassandra og Diancecht går lengre inn i hulen, mens Darwin kommer seg ut i full fart for å få litt frisk luft. Finner noen krukker med illeluktende lukt. Eladan og Diancehct føler seg dårligere og dårligere dess nærmere en kommer krukkene. 3 krukker og Cassandra ser oppi krukkene og finner inntørket mat. Undersøker neste kropper og ser en større mengde med mat og finner en arm som stikker ut. Ser at litt rustning som ser ut til å komme opp. Undersøker den siste krukken også og ser ikke noe i den siste. Hele krukken går i tusen knas og råtten mast flyter utover hele rommet. Ut av maten dukker det opp et lik av et menneske med rustning og et våpen i den ene handen. Light flail magisk +2 flaming 15000 - 25000. og en magisk splintmail, +2 champion og energy resistance +10 fire og acid, trur den er verdt rundt 60.000. Mens de drar ut liket fra hulen dukker Macarius ridende. Symbol på hjelmen som symboliserer Cayden. I nodre del av hulen var det endel ting som trollet har lagt til siden. Finner pengepunger. 200PP, 1500GP og 5 rubiner (1500GP hver). Reiser videre mot necropolisen. Rir videre mot necropolisen og det begynner å bli mørkt. Dianhect finner en fin leirplass for natten og slår opp for natten. Dianhct og Cassandra hører endel høye brøl fra nordvest. Etter noen timer deler stien seg i to og den ene veien går østover og den andre går sørvestover. Velger å ri sørvestover og etter ca 5 timer begynner det å bli mørkt igjen. Hører plutselig en serie med veldig høye brøl. Cassandra ser et hode med 1 lye og når en kommer litt nærmere ser en 4 hoder som stikker opp fra tretoppene.4 cyclops og 4 andre. Cyclopsene kaster stener og Cassandra går i bakken. Eladan bruker farier fire via staven sin på en av Cyclopsene.En klarer tilslutt å drepe alle 4 cyclopsene, mens de 4 andre klarer å flykte. Alle er menneske og datteren til den ene ser ut til å være veldig vakker dame i 20 årene. Borgan av Artfell, Mundi av Artfell, Biril av Artfell, Sunniva av Artfell. Bor midt mellom fjellene i skogen og er tidligere skogfolk som har bodd like utenfor skolen. Ønsker å skifte jaktmarked og det viste seg å være en dårlig da og de frykter Artfell skogen. Sunniva ønsker å bli med i helbredelse korps og blir tilbudt. Eladan og Darwin prøver å flørte med datteren og Macarius prøver å få henne til å komme i tjeneste for Iomedae.

13. Kuthona

Går litt videre opp i fjellene og kommer over en hytte med en druide. Forteller om ganske mange farlige ting der inne.Vanndøde, vindigo, feller og halfiend trollkvinne om heter Zerafina. Kommer tilslutt til vendigo. Vindegoen skremmer livskiten av Dianceht, Eladan, Diancect og Darwin. Macarius og farshad står igjen og sloss for harde livet. De andre kommer etterhvert tilbake og hjelper til. Macarius tar ned wendigoen tilslutt. Wendigoen er en oustider som finnes i økde kalde områder. Lever av andre våsen. Trenger cold iron og magisk for å gi skade, ild hindrer også regenerering. Ligger et halvtspist troll ved siden av vendigoen. Norgortha. Vi utforsker videre innover i necropolisen. Cassandra finner en ganske fin dolk inne i et av husene. Dolken virker til å være magisk +2. Ca verdt rundt 4000GP. Gis til Dianchect. Går videre nordover og kommer frem til et mer åpent område. Ser endel hus i vest. Farshad ser tre kropper som ligger ved et av husene. Kommer over tre zombier ved siden av noen hus. Eladan rir rett på med Cassandra og Cassandra går ned. Zombie lordene som det viser seg å være gir ufyselig skade til Macarius. Eladan maner frem noen cerbrues og en klarer tilslutt å ta ned zombie lordene. Undersøker husene og finner et plag med et gammelt våpenskjold. Eladan skjenner igjen våpenskjoldet til å være etter faren til Eladan fra Cheliax. Vi går videre mot nordsøst og veien bøyer litt mer østover. En kommer da til et veiskille rett nord og sør. Snur og går sørover i staden for og kommer frem til et mer fallefallende større hus. Inne i huset finner en et pidestall med ent tekst "La den fromme...... Antarium. vendigo... Hellig sko". Finner enda et plagg liggende ved siden av. Skoene regnes med å være forsvunnet. Går litt tilbake og sørover og kommer til et kryss. Sørvest, end rett sør og en sørøst. Veien sør og sørvest går ned til vei som en har vært på før. Veien sørover går litt øst og mer nordover før den åpner seg igjen. Kommer frem til en større byggning undersøker og finner ingenting. Ved siden av huset går det en ny vei nordøstover som det virker at en har vært før. En utforsker veien sørøstover. Kommer frem til et mer vellstellende alter. Kommer over et aler til Norgorber som en ødelegger. Vi går videre sør etter at Eladan har ødelagt alteret med lava. Sniker oss nærmere et nytt hus og Farshad var ikke helt stille o det reiser seg endel ting rundt seg. Møter på en nightwing, vanndød, den mest ukjente av nighttype. Mest sannsynlig funnet ute i naturen som tjener ikke udøde mennesker og brukes ofte som vokter av mektige dødlige.Trenger vanligvis ikke noen master og har endel spells de kan gjøre. Kan draine magi og suger til seg spellslots. Kan også bite i stykker magien fra magisk items for en stund. Immun mot kulde og har damange resistanse mot good og sølv. Finner en bitteliten scarlet of blue +2 på int. KOmmer over et metallklub med et symbol. KOnsentrer i et minutt kan gjøre det om til et hellig symbol. Kan gjøre om på channel energy,Campaigns
Eventyret begynner * Jakten på en dvergeskatt * Eventyret fortsetter * Tilbake til Falcon's Hollow * I Falcon's Hollow * Oregent * Forberedelser til forsvar av Oregent * Etterspill I Oregent * Veien til Almas * I Almas