Campaigns: Jakten på en dvergeskatt

Fra Inner Sea
Gå til: navigasjon, søk

Da vi nettopp hadde klart å bundet fast dvergene til et tre hørte vi en stemme et stykke i fra leiren. Her fant vi en ganske høg person som låg nede i et hull og som Cassandra hjalp opp i fra hullet. Denne personen presenterte seg etterhvert som Darwin og han sa at han bare var på gjennomreise og ønsket gjerne å være med reisefølget videre ettersom han ikke hadde andre store planer.

Følget fikk så liv i en av dvergene og fikk spurt han litt ut om hvorfor han var her og hvorfor han og de andre to hadde angrepet oss, dette ønsket han først ikke å svare på men etter litt overtalelse svarte han på dette. Følget ordnet til dvergene nede i hulen der som Darwin hadde vært og de fikk beholde en warhammer til å forsvare seg med. Etter dette reiste følget videre mot det stedet som Macarius hadde fått utpekt i drømmen. Etter å ha reist en stund kom følget frem til et kryss og følget valgte først å følge veien til venstre, men kom der tislutt til ende og måtte snu deretter tok de veien til høgre og denne vegen svingte seg rundt om i fjellene og følget merket at de reiste oppover. Etter å ha godt et stykke kom vi til en falleferdig bro som vi passerte.

Følget kom da etterhvert frem til en dal innimellom fjellene og der skimte vi restene av en by i det fjerne men helt i starten av dalen var det et lite hus. Dette huset undersøkte følget nærmere og Macarius fikk endel skader da han utløste en felle i døren og rett etter dette ble vi angrepet av 4 gill-menn. Disse mennene var ikke den store utfordringen og Cassandra drepte to stykker før hun maltraktere den ene av dem. Etter kampen fant vi endel fersk fisk inne i huset som vi tok med oss.

Turen ledet oss så videre mot byen som vi såg i det fjerne og etterhvert såg vi flere ruiner av dvergebyggninger. På veg mot disse kom vi over noen flere feller som Farshad hadde store problemer med å deaktivere. Etter nærmere undersøkelser av ruinene endte vi opp ved et tempel for Torag som vi gikk inn entret og vi fant da etterhvert en skjult luke som førte oss en etasje ned. Her nede kom følget over flere feller og mange ganger. Følget endte likevel opp tilslutt i et rom med to skjeletter som følget hadde litt utfordringer med å drepe, ettersom det ikke var så lett å treffe skjelettene, men vi klarte det tilslutt.

Etter å sloss med skjelettene ønsket vi å hvile oss ettersom de fleste av oss ikke var i så veldig god form og følget valgte seg et forlatt hus utenfor tempelet som vi slo leir i. I løpet av natten oppdaget Eladan at Darwin bare hadde forsvunnet og etterlatt seg en lapp om at han hadde reist videre for å hente warhammerene. På morgenen ble det for øvrig observert noe flyvende i luften høgt oppe, men følget brukte ikke noe mer energi på dette. Følget valgte så å undersøke de gangene som de ikke undersøkte forrige gang og kom igjen over noen flere feller og Cassandra fant en skjult gang nede i et av hullene og denne gangen ledet oss til en forlatt stall der vi plutselig ble angrepet av en skjelett hest som vi tok livet av. Inne i stallen fant vi også blant annet en wand med cure light wounds. Tilbake i gangene ble vi etterhvert angrepet av zombie kobolder som vi tok livet av etter litt utfordringer og cure light wounds wanden ble hyppig brukt og vi fant faktisk en wand til med cure light wounds.

Tilslutt kom vi frem til en dør der det sto Dette er skattekammerat til Ukryx. Forbannelsen ramme dere som entrer dette rommet. inne i rommet var det helt mørkt og følget stillet seg i døråpningen for å prøve å se noe. Etterhvet kom det tre dverge-zombier og skjeletter som angrep oss og vi klarte også denne gang med nød og neppe å ta livet av dem. Inne i rommet som delvis var blitt plyndret før fant vi

Etter dette fant følget en annen veg som ledet følget ut i fjellene et stykke i fra byen og vi valgte å slå leir her for natten.

Campaigns
Eventyret begynner * Jakten på en dvergeskatt * Eventyret fortsetter * Tilbake til Falcon's Hollow * I Falcon's Hollow * Oregent * Forberedelser til forsvar av Oregent * Etterspill I Oregent * Veien til Almas * I Almas