Campaigns: Oregent

Fra Inner Sea
Gå til: navigasjon, søk

På veg mot Oregent

Mandag 01. Gozran 4711 AR

Etter eventyrene i Falcon's Hollow bar det sørover mot Oregent. På vegen mot Oregent måtte vi først over en elv og siden fergefører ønsket mer betaling for å frakte med seg Cassandra over elven valgte Eladan å sende henne svømmende over elven til tross for resten av gruppens anbefalinger om å ikke gjøre dette. Det hele endte med at Cassandra ble tatt av strømmen i elven og ble ført et stykke utenfor Eladans aller nærmeste kontakt med henne og Cassandra fikk endel sår under denne svømmeturen. Cassandra var nok ikke helt fornøyd med mesterens behandling av henne og hun klapset lett til Eladan da de møttes igjen. Ellers hendte det ikke så mye mer denne dagen og Farshad fant en sånn pass leirplass til oss for natten og natten gikk faktisk overraskende uten noen form for forstyrrelser.

Tirsdag 02. Gozran 4711 AR

Etter å ha gått en stund denne dagen hørte Eladan, Cassandra og Farshad og noen ropte på hjelp et stykke i fra veien og vi spurtet så frem til stedet der lyden kom i fra og her oppdaget vi en mann som hadde fått et tre over seg og der det sto flere ulver ved siden av denne mannen som knurret stykt mot han. Etter å ha jaget disse ulvene på flykt og fått løst mannen samt hjulpet han noe med sårene kunne han informere om at han hadde vært uheldig med en felle som han skulle feste i treet og han takket så mye for jobben og han anbefalte oss om å få tak i litt nepesuppe i en liten landsby i nærheten.

Senere samme dag kom vi over to karer som sto på hver sin side av et gjerde og kranglet om hvor grensen skulle gå mellom dem. Macarius brukte alle sine diplomatiske evner til å forhandle frem en avtale mellom de to som viste seg å være brødre og fikk dette skriftlig ned på et papir.

Vell inne på det lokale verthuset viste det seg å være en nepefest med nepesuppe og quiz. På denne quizen hadde Macarius endel problemer med å finne de riktige svarene, mens Farshad stortsett hadde orden på sine kunnskaper og Eladan klarte det meste med bommet på sitt siste spørsmål.

Onsdag 03. Gozran 4711 AR

Neste dag reiste vi videre mot Oregent og vi kom denne gangen over endel stener som hadde rast ned i veien som vi ryddet opp i. Litt senere på reisen møtte vi igjen den samme mannen som hadde fått treet over seg, men som nå var mye staseligere kledd i klede for Iomedae. Han kunne informere om at han hadde en høgere stilling i kirken for Iomedae i Almos og at han hette Gratt og at han hadde fått en vision i fra Hand of the Inheritor som er heralden til Iomedae. Han kunne videre si at Iomedae hadde følgt med på oss i det siste og at han hadde utført tre tester på befaling i fra gudene på oss. Disse tre testene var ulv og tre testen, hjerte testen /brødrekrangelen og kunnskapstesten/quizen. Videre kunne han informere om at de fleste gode Gudene hadde en oppfatning om at verden gikk i mot dårlige tider og at de ønsket å ha flest mulig gode menn med på sin side. Gatt sa videre at dersom vi ønsket å motta dette hellige oppdraget på å hjelpe de gode Gudene i kampen mot det onde så ville vi motta en gudommelig gave i fra de gode Gudene. Videre sa han til Macarius at han også hadde fått en vision om at Macarius burde bli en Paladin og Iomedae hadde lovet at dersom han ønsket å bli dette så skulle han få noen ekstra gudommelige gaver. For å bli en paladin måtte Macarius oppsøke den lokale Iomedae kirken i Oregent. Macarius informerte Gatt om at Macarius hadde tenkt på at han ønsket å bli en paladin en stund nå og at ønsket å gå for denne muligheten.

Reisefølget reiste så videre rett igjennom Olfden uten å stoppe der.

Torsdag 04. Gozran 4711 AR

Denne natten tok vi inn på vertshuset Den landligge høne i en liten landsby et lite stykke utenfor Oregent.

I Oregent

Fredag 05. Gozran 4711 AR

Et kart over Oregent

Etter en liten reise var vi endelig fremme i Oregent og Macarius ledet reisefølget hjem til sin heim i det mer fasjonable strøket i byen. Her fikk hver av dem i reisefølget hvert sitt gjesterom og ettersom det ble en stund til middagen viste Macarius de litt rundt i byen før han oppsøkte kirken for Iomedae og fikk her snakke med Misalla Tanor om ønske om å få bli en paladin. Og etter en prat ble de enige om at Macarius ønsket å bli en paladin og han fikk beskjed om å møte i kirken i morgen tidlig for å begynne å trene seg opp til å bli en paladin. Eladan prøvde i mellomtid å finne ut hvordan han skulle gå frem for å lage noen magiske gjenstander, men han fikk ikke tid til å lage noen på nåværende tidspunkt.

Tilslutt fikk Eladan og Farshad møte på resten av familien til Macarius som består av søsteren Celestina Quellinus Lorenzi, faren Salvius Lorenzi og moren Diella Quellinus. Faren kunne takket for jobben vi hadde gjort i Falcon's Hollow etter å ha fått informasjon om dette og han fortalte så stolt videre om endel av sine sosiale reformere som han ønsket å få inn i Lumber Consortium, men som han ikke helt enda hadde klart å få implementert her. Eladan og Celestina Quellinus Lorenzi pratet litt i sammen angående det å være en skogsmann, men med et vaktsomt blikk i fra Macarius.

Celestina spurte hadde også forstått det slik at Farshad var flink med bue og lurte på om de ikke skulle ha en liten konkurranse neste dag.

Lørdag 06. Gozran 4711 AR

Etter en god natts søvn der vi for en gangs skyld slapp å holde vakt fikk vi oss en god frokost før Macarius oppsøkte det lokale tempelet for Iomedae for å trene til å bli paladin. Farshad på sin side ble med Celestina ut i skogen i nærheten for å konkurrere i bueskyting og Farshad vant lett konkurransen som noen penger som de satset.

I tempelet fikk Macarius øvet seg på diverse slag og fikk vist at han hadde endel lovende ferdigheter, men at han måtte øve mer å å bli paladin. Videre kom han også i kontakt med paladinen Darius Kelis som kunne informere at at tømmerselskapet hadde endel problemer med endel diverse feys i området vest mot skogen Arthfell ca 1 dags reise i fra byen. Han sa videre at Lumber Consortium nok hadde mer informasjon angående dette. Av en eller annen grunn var Macarius i kontakt med den øverste lederen for tempelet, Zanno Pindus om angrepene mot tømmerhoggerene i skogen og han sa også at det gikk rykter om at det også var observert Gremlin Nuglub og Lurker in Light i tilegg til Kelpie og Quickling som vi hadde fått informasjon om tidligere.

Mens Macarius var i tempelet og Farshad var ute i skogen sammen med Celestina var Eladan inne på sitt gjesteromme hjemme hos Lorenzi familien og fikk laget Bandages of Rapid Recovery som han senere samme dag solgte hos Lavron i High Market. Etter middagen var Farshad, Macarius og Eladan en tur innom Salvius Lorenzi i hovedkontoret til Lumber Consortium for å få mer informasjon her angående angrepene mot tømmerhoggerne ved Arthfell skogen, men vi fikk ikke så mye mer informasjon enn det vi allerede visste om. Vi ble forøvrig lovet en belønning på 2000GP dersom vi ordnet opp i disse problemene. Etter dette tok vi kvelden.

På jakt etter Feys

Søndag 07. Gozran 4711 AR

Etter frokosten reiste vi avgårde mot leiren ved skogen, men etter ca en time reflekterte vi litt over hva vi kom til å møte og vi kom frem til at det kunne være en god ide å få tak i kaldt jern våpen ettersom andre våpen biter dårlig på feyer. Dette førte oss av den grunn tilbake til Oregent hvor vi kjøpte diverse kaldt jern våpen, før vi igjen reiste vestover mot skogen.

Mandag 08. Gozran 4711 AR

I løpet av dagen nådde vi endelig frem til tømmerhoggerleiren der vi fikk snakke med den lokale formannen som kunne informere om at de hadde vært litt plaget av feyer som hadde gjennomført diverse saboteringer og tyveri tidligere, men de hadde aldri gått til fysisk angrep på tømmerhoggerne før nå for et par uker siden. Av den grunn ønsket ingen å arbeide ca 4-5 timer sør for denne leiren. Etter dette spurte Eladan formannen om det kanskje ikke var så rart at feyene angrep dem ettersom de hadde hogget ned hjemmet deres og om formannen hadde hørt om gjenplanting. Eladan og formannen ble ikke enige om prinsippene rundt hjemmet og gjenplanting og vi valgte da heller å ta farvell med formannen og reiste så sørover mot det området som angrepene skulle ha skjedd på.

Området som var blitt utpekt som angrepsplassen låg rett med en mindre elv som rant rett ned ved en fjellkant og Eladan ville da skjekke ut sine nye Boots of the cat sko for å se om de virket. Og etter et fall på ca 4-5m fikk han ikke noen særlig påviselige skader. Ettersom vi ikke fant noe mer av interesse i område slo vi opp kamp her.

I løpet av natten under Eladans vakt oppdaget Cassandra og Eladan plutselig en svært vakker nymfe som kallet på dem, men Eladan fattet nok at det var noe muffens med denne nymfen og da den angrep klarte Eladan å identifisere den som en Kelpie. Resten av reisefølget våknet da av bråket og kom så til for å hjelpe, men da hadde Cassandra og Eladan allerede nesten takk knekken på Kelpien. Resten av natten gikk uten flere forstyrrelser.

Tirsdag 09. Gozran 4711 AR

Quickling

Siden vi ikke fant ut så mye mer i området bestemte vi oss for å returnere mot tømmerhoggerleiren lengre nord igjen, men vi hadde ikke gått langt før vi ble angrepet av flere fiender. Blant annet av Quickling og Gremlin Nuglub, disse motstanderne gidde ikke så veldig mye skade til oss utenom Quicklingene som praktiserte med en hit and run taktikk. Kampen tok likevel svært lang tid da de fleste av slagene og bittene til Cassandra ikke såg ut til å gi særlig mye skade til skapningene og de var stortsett Macarius med sitt kaldt jern langsverd og Farshad med sine få kaldt jern piler som klarte å gi skade til dem. Vi klarte likevel å uskadeligjøre seks av dem der en av Quicklingene klarte å stikke av.

Utbytte:

Etter en heller lengre diskusjon angående hvordan vi skulle fordele utbyttet og de etiske forholdene rundt skoghoggingen så valgte Eladan å forlate gruppen i sinne.

Farshad og Macarius pakket så med seg tingene og valgte så å returnere mot skoghoggerkampen lengre nord i skogen. Da de kom frem til leiren fikk de en beskrivelse av Darwin som hadde vært der å lettet etter gruppen og at han skulle gå i mote oss men vi hadde ikke truffet på han på turen. Diancecht dukket da plutselig opp i leiren sammen med Zentor som hjalp oss med å teleportere oss til Darwin og tilbake til leirplassen etter dette.

Onsdag 10. Gozran

Darwin Llarc
Etter en god natt søvn reiste vi mot Oregent og da vi nærmest oss slutten på skogen ble vi angrepet av seks fiender som vi greit klarte å overvinne og den ene av dem stakk av før han returnerte og forlangte å få med seg en av sine falne kammerater og vi fikk da vite at de hadde en leirplass litt lengre inn i skogen og vi sa at vi kunne prøve å få Lumber Consortium til å plante ut nye trær dersom de slutten å angripe dem, feyen kunne ikke love noe i forhold til dette.

Vell tilbake i Oregent fikk vi 1200gp i verdipapirer av Lumber Consortium for jobben og Diancecht og Darwin fikk hilse på familien til Macarius. Macarius fikk også forklart Salvius om problemet med feyen og fikk også lagt frem forslaget om å plante nye trær ut i skogen.

Korrupsjon og jakt på banditter

Torsdag 11. Gozran

Denne dagen benyttet vi til å se oss litt rundt i byen og Macarius var innom tempelet for å trene mer til å bli paladin og han vekslet også inn verdipapiret i 120platium og fordelte dette så til de som skulle ha dette. Opalen ble også i banken verdsett til 400GP og ble så solgt for 380gp. De andre i gruppen benyttet sjansen til å kjøpe og selge diverse ting. Eladan var også kommet tilbake til byen og at var stortsett på rommet sitt og surmulte. Vi ble etterhvert oppsøkt av et sendebud i fra lederen i byen som ønsket at vi skulle møte presis hos dem i rådhuset senere på kvelden i all diskresjon.

Her ble vi møtt av Elsbet Regere som er lederen for byen og også en paladin for Iomedae hun kunne informere oss om at hun hadde to oppdrag som hun gjerne ønsket at vi skulle hjelpe dem med. Det ene var ett mer diskret oppdrag enn det andre og det handlet om å undersøke ryktene om korrupsjon i det lokale rettsvesnet og vi ble anbefalt å ta kontakt med overdommer Harid Firesto.

Det andre angikk noen fæle angrep av banditter nordvest for byen som angrep handels karavaner her. De mistenkte at det var tro ulike grupper på ferde ettersom den ene bare stjal våpnene og tingene som kunne være nyttige, men lot følget få beholde livet. Mens en annen gruppe massakrerte og stjal alt de kom over. Hun ønsket at vi skulle undersøke hvem som sto bak denne og hvem våpnene eventuelt gikk til. Vi ville bli belønnet for begge jobbene og vi lovet å undersøke begge av dem.

Etter dette valgte vi å ta kvelden før vi ønsket å oppsøke Harid Firesto neste dag.

Fredag 12. Gozran

Før vi reiste til overdommeren spurte vi Salvius om han visste noe angående korrupsjon eller mystiske omstendigheter i rettsapperatet. Men han hunne ikke gi noen god pekepinne på dette, men det var i det siste flere rikmannssønner som hadde blitt frigjort fra endel viktige saker og det pågikk nå en sak mot sønnen til Gregor Guillack som hadde blitt mistenkt for uaktsomt drap.

Overdommer Harid hadde også en personlig sekretær Munos som viste oss inn til Harid. Harid hadde ikke noen mistanke om mistenkelige forhold rundt rettssystemet i byen men vi ble lovet adgang til arkivet for tidligere saker. I disse sakene fant vi ut etterhvert at det kunne se ut til at det var lagt til neon falske dokumenter og tre høgststående familier kom frem som mest fremtredene: Guillack, Burdos og Davilles, alle disse familien hadde røtter i fra Cheliax. Vi fikk også opplysninger om at saken til sønnen skulle komme opp for retten neste dag. Videre fikk vi opplysninger om at det var kun Harid og Munos som hadde tilgang til nøkkelen til rommet med de pågående sakene.

For å ha en unskyldning til å snakke med Elsbet Regere fikk Macarius beskjed i fra Diella at han skulle gi beskjed til Matilde Budos i samme bygning om de skulle møtes på markedet kl 10 i morgen. Vi informerte så Elsbet Regere om det vi hadde funnet ut så lang og vi sa også at vi ønsket å halde rettshuset under oppsyn denne natten.

Vi delte oss i to slik at vi klarte å dekke alle sider av bygningen i løpet av natten og vi oppdaget etterhvert flere personer som prøvde å bryte seg inn. Vi valgte da å vente til de hadde kommet innenfor før i gikk etter dem, men da ble vi angrepet av en halvling som var oppå taket. Vi fikk tislutt tatt alle disse i livet og de sa at de ønsket kun å bli overlevert til de lokale vaktstyrken og Macarius hentet Elsbet Regere som så hentet noen paladiner fra Iomedae templet som tok med seg fangene til sitt tempel.

Lørdag 13. Gozran

Etter endel utspørringer fant vi tislutt ut at halvlingen hadde samarbeidet med bandittene som hadde prøvd å bryte seg inn. Hans navn var Zeltus og han kunne informere om de fikk et nytt dokument og notat for hver sak som de skulle legge inni sakspapirene, dette fikk de også av en helt vanlig arbeider som nok ikke hadde så mye mer med saken å gjøre.

Vi fant tislutt en Beldos som laget gode grafiske forfalskinger som som etterhvet inrømmet hva han hadde gjort og han kunne peke ut Munos som sin kontaktperson. Utfallet for den pågående saken mot rikmannssønnen ble at han ble dømt for uaktsomt drap.

Da vi kom frem til rettshuset fant vi Munos drept i kontoret hans og i mistenkte at han hadde blitt drept og/eller tatt selvmord ved hjelp av gift. Vi fant også et kart over nordvestre område nord for byen i en godt gjemt lomme i jakken. Med skriften "Vest eller øst, hvor kan det være?". Åstedene for overfallene var blitt merket av på kartet.

Søndag 14. Gozran

Nå var endelig Macarius blitt til en Paladin, og han var stolt av det. Følget bestemte seg denne dagen for å undersøke åstedene for overfallene som var markert på kartet de hadde funnet på Munos. Men før de dro ut på oppdraget, ble de enige om at ting ville gå fortere på hesteryggen, og en lokal hestehandelsmann ble oppsøkt. Han var en halvork. Vi fikk vite at en del hester var forsvunnet øst for byen, og vi tilbød oss å prøve å finne dem for ham. (Selv om vi ikke har begynt å lete alt for mye etter dem enda akkurat). Macarius kjøpte en flott og dyr hest som er en paladin verdig, mens Diancecht kjøpte en litt mindre kostbar hest. Resten av følget leide hester.

Før vi dro så var vi også innom markedet og kjøpte litt utstyr, blandt annet kjøpte Eladan ringen Ring of Sustenance. Han måtte selge sin magiske dolk for å få råd til den, men han er veldig stolt av den.

Deretter bar det i vei ut av byen. Vi fulgte kartet, og fant området masakrene hadde foregått. Vi la merke til både små og store spor som ledet inn i skogen. Vi klarte å følge sporene som gikk vestover. Vi merket oss at greiner var knukket høyt oppe, og Eladan hadde en sterk misstanke om at her hadde det vært en Ogre som hadde gått innover. Darwin kunne gi oss mye uhyggelig informasjon om dette beistet, så vi var forberedt på noe fælt. Vi kom fram til en camp, og så Ogren sitte midt i campen. Vi beveget oss nærmere, mens Farshad stealtha et godt stykke bak våre venner. Når vi var nærme nok, så mistet Cassandra litt huet, eller var det Eladan, uansett hun løp det hun kunne for å angripe beistet. Og selv om Eladan kastet Haste på følget, og alle løp det de kunne mot Ogren, ble Eladan liggendes for langt bak slik at Cassandra mistet halvparten av hitpointsa. "Dang, not again", ergret Eladan seg. Ogren var imidlertid ikke alene, hele 8 andre fiender kom ut av hyttene rundt og gikk til angrep. Cassandra kjempet godt og fikk gjort godt ifra seg mot Ogren, men dette var nok ikke hennes største kamp til nå. Det toppet seg da Darwin i et forsøk på å skremme fiendene med Ghostsound i form av et løvebrøl kun presterte å skremme Cassandra. Dette var en hard kamp, Cassandra ble svimeslått og sendt tilbake til planet sitt, men etter at Darwin klarte å overbevise noen om at å slåss mot oss var en dum ide, og etter å ha drept en del av fiendene, svimeslått ogren og noen til så overgav resten av fiendene seg, blandt annet en bad-ass halvling. Altå var det 2 menneskebanditter (en svimeslått), 1 svimeslått ogre og en halvling som overlevde.

Oppgjøret ble som følger:

 • 1 pose med 200 coppermynter, 43 platinum, 435 + 127 gullmynter, 257 sølvmynter. (Fordelt 20. Gozran)
 • 6 breastplates
 • 3 greatswords
 • 1 Half-orc greataxe
 • 1 chainmail
 • 3 heavy wooden shields
 • 3 cold iron daggers
 • 3 longswords.

Small size:

 • 6 dagger
 • 3 masterwork dagger
 • magic chainshirt + 1 (1100 GP).

Vi fant også 4 potions:

 • 1 cure light wounds (Farshad)
 • 1 potion of move fear
 • 1 potion of lesser restoration
 • 1 potion of bull strength. (Favion)

Først avhørte vi den ene banditten, og det kom fram til at han ikke var den verste, men var blitt tvunget med på dette her av ogren og bad-ass halving-kompisen dens. De var veldig onde vesener, huffameg. Vi klarte å presse ut litt informasjon fra dem. De sa de fikk godt betalt for disse massakrene. De sa de fikk overlevert oppdragene fra lokale bønder rundt omkring på låvene i området. Det siste oppdraget hadde de fått fra en bonde nord for overfallet. Vi fikk også beskjed om at utbyttet var blitt lagret ved foten av fjellet litt lengre vest for ca 3 dager siden. Byttet ble vanligvis hentet innen en uke, av ukjente personer/skapninger/et eller annet.

Vi bestemte oss for å ta med de overlevende inn til Oregent og levere dem til myndighetene der for "rettferdig" domsavgjørelse. Merkelig nok var det ikke så mye protester fra noen, men nesten alle jobbet godt for å lage en slags slede bak hestene slik at de kunne trekkes inn til Oregent.

Mandag 15. Gozran

I løpet av natten, så døde den ene banditten pga skader den hadde fått i slaget. Vi campet på veien til oregent, men intet skjedde den natten. Neste morgen ankom følget Oregent med 3 levende og en død fange. Vi møtte på vaktene ved porten til byen, og de ble litt satt ut av at vi kom drassende på et stort beist inn til byen, og lurte på hva vårt ærend var. Vi forklarte hva som var skjedd. Vaktene var veldig overrasket over at vi ikke bare hadde drept Ogren der og da. Eladan var egentlig ganske enig (tenkte han, men han hadde ikke villet lage noen sak på det). Men etter mye om og men, siden vi ikke helt stolte på dem, fikk vi overbevist vaktene om at vi skulle være med å overlevere dem til fengselet. Vi fikk et bevis på at vi hadde tatt de fangene vi hadde tatt, og leverte det til rett person. Vi fikk en belønning på 2000 GP i verdipapirer.

Senere på dagen handlet vi diverse ting i byen som en ny hest til Farshad, samt endel for til hestene vår. Etter at vi var ferdige i byen bestemte vi oss for at vi ønsket å undersøke området rundt der bandittene skulle ha lagt i fra seg utbyttet. Darwin bestemte seg plutselig for å bare forsvinne, mens Eladan heller ønsket å lage endel gjenstander igjen i byen i staden for å være med gruppen videre.

Tirsdag 16. Gozran

I løpet av vår første natt ute i skogen vekket av en druide ved navn Taseira som lurte på hva vi gjorde ute i skogen deres. Diancecht fikk ved hjelp av resten av gruppen forklart at vi ønsket å undersøke hva som føregikk i skogen for tiden og druiden hjalp oss etterhvert med informasjon om noen stier videre mot det forlatte leirplassen. Taseira informerte også om at han var endel av en druide sirkel noe sør for skogen. Videre snakket han også om noe som vi antar må være hekser som drev på med noe forfærderlig oppe i fjellene like nord for oss.

Da vi nærmest oss leirplassen der de ksulle ha byttet oppdaget vi 6 skikkelser litt lengre fremme, ved nærmere studering av disse skikkelse fant vi ut at det måtte være 5 gobliner og en habgoblin. Farshad vikk sneket seg rundt dem på flanken mens Macarius og Diancecht gikk rett på dem og det tok ikke lange tiden før vi hadde overvunnet fienden.

Utbytte: 43gp (Fordelt) 5 leather armor, small 5 heavy wooden shield

Etter litt leting fant vi tilslutt den forlatte leiren, men det virket ikke til å være noe særlig med liv her. Det eneste som vi fant var 6 store kasser der det kun var 1 kortsverd og 3 piler til en kortbye igjen. Vi fant forøvrig også 7 kortsverd, 7 kortbuere og et langsverd i liten størrelse. Det eneste som vi fant av verdi i leiren var en magisk +1 frost pil til langbue som vi gidde til Farshad.

Ellers brukte vi litt tid på å bli enige om hva vi ønsket å gjøre videre, men vi ble tilslutt enige om å overnatte ikke langt fra denne leiren før vi ønsket å undersøke en sti som gikk litt til venstre sør for leiren og som det såg ut da vi gikk forbi denne tidligere til å ha godt endel personer her. Ellers ble det også endel diskusjonere rundt diverse militærske taktikker og ordbruk som FOP.

Onsdag 17. Gozran

Natten gikk uten forstyrrelser og neste dag utforsket vi stien nedenfor leiren. Det tok ikke lang tid før vi oppdaget 3 soldater som satt og spillte terninger, disse 3 soldatene fikk vi enkelt kontroll på. Vi avhørte en av bandittene som var i live og han gidde oss informasjon om at han kom i fra Cheliax rett på innsiden av grensen og at han var blitt tvunget med. Vider kunne han informere om at de hadde fått beskjed om at de skulle bryte leir om 5-6 dager og at hæren besto av både mennesker og blant annet gobliner. Ellers var de en FOP (Fremskutt observasjonspost) og hovedleiren var ca 25min til hest i fra dem. Banditten ble lovet at han skulle få en rettferdig dom i Oregent mot disse opplysningene.

Vi sendte Farshad avgårde mot leiren for å få han til å rekonisere rundt leiren. Her oppdaget Farshad en folksom leir med flere store telt og han følte at han hadde sitt ett av bannerene i leiren før. Han såg også at leiren var skilt mellom mennesker i den ene delen og gobliner i den andre. Farshad delte denne informasjonen med de andre da han var tilbake og Macarius syntes at banneren liknet på symbolet til Guillack familien.

Vi valgte derfor å sende en beskjed til Elsbet Regere med Bird Feather Token som vi hadde funnet tidligere. Følgende beskjed ble sendt:

"Ærede Elsbet Regere

Viktig beskjed i fra Macarius Quellinus Lorenzi med reisefølge. Undersøkt banditt raidene og funnet en stor leir ved foten av Montte fjellene. Hæren består av minst 100 gobliner og mennesker i fra Cheliax. Opplysninger om at leiren skal brytes om 5-6 dager. Ber om assistanse. Kan kontaktes om 2 dager hos familen Lorenzi i Oregent. Guillack familien muligens innblandet ikke stol på dem."

Etter dette returnerte vi tilbake mot Oregent så langt som vi kom før det ble mørkt.

Torsdag 18. Gozran

Vell tilbake i byen fikk i overlevert de to fangene som vi hadde med oss.

Campaigns
Eventyret begynner * Jakten på en dvergeskatt * Eventyret fortsetter * Tilbake til Falcon's Hollow * I Falcon's Hollow * Oregent * Forberedelser til forsvar av Oregent * Etterspill I Oregent * Veien til Almas * I Almas