Campaigns: Tilbake til Falcon's Hollow

Fra Inner Sea
Gå til: navigasjon, søk

24. Pharast (Mars) 4711 AR Etter en god natts søvn tok følget avskjed med Balimax og reiste så sørover mot Falcon's Hollow igjen. Hele reisefølget kom seg greit over den falleferdige broen og følget kom etterhvert frem til skogen og slo så leir her for natten. De første natten gikk uten forstyrrelser og følget fortsatte reisen.

25. Pharast Hele dagen gikk uten problemer og vi fikk tid til å snakke litt i sammen før mørket kom sigende på oss igjen.

26. Pharast I løpet av natten til 26 ble vi angrepet av flere kobolder. Under denne kampen dukket det også opp en trollmann som hjelpte til gruppen. I løpet av kampen med koboldene forsøkte Eladan å avlive de hardt sårede koboldene etter kampen prøvde Macarius å holde han igjen for å roe han ned, men Macarius luktes ikke med å gjøre dette og Eladan tok livet av de resterende overlevende koboldene. Eladan og Macarius hadde en heller lengre diskusjon om hvor mye et liv var verdt etter kampen og på veg videre mot Falcon's Hollow. Trollmannen presenterte seg som Diancecht og han ønsket å følge reisefølget videre på ferden. Etter litt mer utspørring av denne trollmannen om hvorfor han var her, kunne han si at han hadde hørt rykter om endel elementer her. I løpet av denne dagen kom vi over en forlatt leirplass med flere gjenstander, Macarius ønsket ikke å delta på dette som etter hans mening var tyveri og til og med Farshad hadde sine betenkeligheter rundt dette. Det hele endte med at resten av gruppen tok med seg det de fant av verdi her og reisen gikk så videre og det ble igjen en ny natt.

27. Pharast I løpet av natten til 27 ble vi angrepet av flere edderkopper og en ny skapningen som vi etter litt kamp klarte å ta livet av. Ettersom Farshad kunne informere om at denne skapningen var en svært ond skapning gikk Macarius rett til den og stakk sverdet rett inn i den. Det ble igjen da et ny diskusjon imellom Macarius og Eladan og Eladan mente at Macarius oppførte seg dobbeltmoralsk og at han måtte være konsekvent i sine valg, mens Macarius mente at det var en stor forskjell på kobolder og denne svært onde skapningen.

Neste morgen letet vi litt opp i trenene etter reiret til denne skapningen som Farshad hadde informert om og vi fant her blant annet en Agile Breastplate og 4 potions. De fire potionsene ble fordelt, mens Macarius tok seg av Agile Breastplaten.

Vi var nå kommet så langt inne i skogen at vi tilslutt kom frem til der den vesle butikken var. Her gikk Macarius inn en tur og fikk informert betjeningen om at dersom en Darwin Llarc var innom en gang så skulle de si at resten av reisefølget var reist videre til Falcon's Hollow. For jobben å informere Darwin om dette fikk de 5GP. Macarius undersøkte også litt rundt forholdene i Falcon's Hollow og han fikk vite at denne byen ble ledet av Lumber Consortium ved Thaldrin Kreed som holdt byen i et jerngrep og som ikke gikk av veien for korrupsjon og andre utpressingsmetoder og at den eneste som offisielt hadde stått i mot han var sheriffen Deldrin Baleson og magistraten Vamros Harg, mer ønsket han ikke å si i frykt for sitt eget liv.

Da vi nærmest oss byen hørte vi noen som sloss like i nærheten og hele gruppen gikk mot lyden, mens Eladan ble igjen for å mane frem Cassandra igjen. Da vi kom nærme nok såg vi at tre menn som omringet en siste mann som sa Kreed har endelig bestemt seg for å gjøre det og mannen falt. Farshad spurte så om hva som skjedde her og den ene mannen som såg ut som lederen sa at vi ikke skulle blande oss inn i deres arbeid og bare gå videre. Macarius stormet da frem mens han brølte ut I Lumber Consortiums navn stopp og lederen såg ut til å bli noe skremt av dette men det ble likevel en kamp som var over da Cassandra og Eladan dukket opp ca 1min senere. Med nærmere titt på mannen kunne vi se at han hadde en sheriffstjerne på seg og han kunne informere om at hans navn var Deldrin Baleson og at han var sheriff i byen Falcon's Hollow. Sheriffen informerte videre om forholdene i byen og om hvordan Kreed styrte byen med en hard hand og at han kontrollerte all handel i byen og at det var ingen som åpent våget å stå opp i mot han. Han mente videre at Kreed hadde sendt disse mennene for å ta livet av han mens han undersøkte ryktene om plyndring av gardene i utkanten av byen. Alle fangene som var i livet ble bundet og lederen ble spurt ut av flere i gruppen, men vi fikk ingen god informasjon i fra han angående hvem som hadde sendt dem. Det hele endte med at vi lovet sheriffen hjelp dersom han trengte dette.

Campaigns
Eventyret begynner * Jakten på en dvergeskatt * Eventyret fortsetter * Tilbake til Falcon's Hollow * I Falcon's Hollow * Oregent * Forberedelser til forsvar av Oregent * Etterspill I Oregent * Veien til Almas * I Almas